metallica21 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 παιδια να ρωτησω και κατι τελευταιο..δοκιμασα κανα δυο φορες εντελως απο περιεργια να παιξω εχοντας συνδεσει ακουστικα....παιζοντας μου φανηκε στα αυτια μου σαν να ειμαι 10 φορες καλυτερος.ειναι και αυτο ενα δειγμα για να τον στειλω αποκει που ητθε αυτον τον mg...?μπορει να ισχυει μια τετοια διαφορα η ειναι ιδεα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Όταν παίζεις, τον έχεις στραμμένο ώστε το ηχείο να σε κοιτάει; αν όχι ακούς ως επί το πλείστον μπάσα. Είναι και μικρός ενισχυτής οπότε αν είναι στο δάπεδο ροκάρεις μόνο τα μυρμήγκια (κάτι το οποίο γενικά δε θεωρείται εύκολο χοχο). Δοκίμασε να τον βάλεις σε ένα τραπέζι. Ίσως δεις ότι το εκουαλάιζερ θέλει πολύ διαφορετική ρύθμιση προφανώς. :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallica21 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 ναι ενταξει ολα αυτα απλα ειναι λογικο να ακουω καλυτερο ηχο με τα ακουστικα στα αυτια απ οτι απο τον ενισχυτη?μηπως το νομιζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 δοκιμασα κανα δυο φορες εντελως απο περιεργια να παιξω εχοντας συνδεσει ακουστικα....παιζοντας μου φανηκε στα αυτια μου σαν να ειμαι 10 φορες καλυτερος. Το μεγάφωνο είναι ΓΤΠ. Αλλά δεν αξίζει να του αλλάξεις μεγάφωνο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallica21 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 δλδ το οτι ακουω καλυτερο ηχο απο τα ακουστικα οταν τα συνδεω σε αυτον ειναι δειγμα οτι το ''προβλημα'' ειναι το μεγαφωνο του ενισχυτη..οποτε ο ενισχυτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 αν συνδέσεις τον ενισχυτή σου με καμπίνα 1*12 θα σου αρέσει πολύ περισσότερο από ό,τι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Να κάνω μια διόρθωση όσον αφορά τον ενισχυτή μου. Έγραψα στο πρώτο μου ποστ ότι έχω τον Marshall MG30. Σήμερα που τον ξεσκόνισα παρατήρησα ότι δεν είναι MG Series αλλά Park Series και για την ακρίβεια είναι ο Marshall G30R CD. Πάντως νομίζω ότι οι Park είναι προκάτοχοι των MG οπότε πάνω - κάτω μια απ' τα ίδια είναι. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 δεν θα με ενδιεφερε κτ τετοιο...θελω να παιζω στο δωματιο μου θελω να παιζω στο σαλονι θελω να βγω στο μπαλκονι...αληθεια απο υπολογιστη εχω σουπερ μηχανιμα προσφατα αγορασμενο.δεν θα απορριψω κτ για το μελλον αλλα προς το παρον δεν μ αρεσει καθοολου κτ τετοι Καλά. Κατέβασε και εγκατάστησε ένα demo του Guitar Rig http://www.native-instruments.com/en/products/komplete/guitar/guitar-rig-5-pro/downloads/ και πες μας σε κανα μήνα τι έγινε... ;) (Οι ενισχυτές δεν είναι για τα μπαλκόνια. Αν ενοχλήσεις κανα γείτονα και σε μπουγελώσει, θα σε κλαίμε.) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Να κάνω μια διόρθωση όσον αφορά τον ενισχυτή μου. Έγραψα στο πρώτο μου ποστ ότι έχω τον Marshall MG30. Σήμερα που τον ξεσκόνισα παρατήρησα ότι δεν είναι MG Series αλλά Park Series και για την ακρίβεια είναι ο Marshall G30R CD. Πάντως νομίζω ότι οι Park είναι προκάτοχοι των MG οπότε πάνω - κάτω μια απ' τα ίδια είναι. ;) Επιβεβαιωνω οτι οι Park ειναι προκατοχοι των MG χωρις να ειναι τιποτα ιδιαιτερο ηχητικα All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallica21 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 δοκιμασα αυτο το demo tou guitar rig αλλα δεν μ αρεσει αυτη η κατασταση συνδεσης κιθαρας με υπολογιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση