longshadow Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 That f*cking DNA!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 That f*cking DNA!! ;D Ο κιθαρίστας είναι συγγενής σου? Μοιάζετε κιόλας! Εσύ πάντως παίζεις καλύτερα. ;D ;D ;D ;D Ελπίζω ο Ιούλιος να μοιάσει στον Jaco μόνο μουσικά, και να μην κουβαλήσει τον "ίδιο Σταυρό". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Ο κιθαρίστας είναι συγγενής σου? Μοιάζετε κιόλας! Εσύ πάντως παίζεις καλύτερα. ;D ;D ;D ;D Ελπίζω ο Ιούλιος να μοιάσει στον Jaco μόνο μουσικά, και να μην κουβαλήσει τον "ίδιο Σταυρό". Καλά, άσε με εμένα, απο καλλιτεχνικό dna ατύχησα, ο πατέρας ήταν Δ.Υ. και ο παππούς αγρότης. ;D ;D Κι εσύ τον Ιούλιο φοβάσαι? Φαίνεται λίγο "τρελοκομείο"... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Τον felix τον έχουν αρπάξει οι yellowjackets... Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο Haslip, λένε ότι είναι προσωρινό. Κι έτσι ο sax player Bob Mintzer έχει παίξει και με πατέρα και με γιό! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2013 Κι εσύ τον Ιούλιο φοβάσαι? Φαίνεται λίγο "τρελοκομείο"... ;D Εντάξει δίδυμοι είναι, οπότε ποτέ δεν ξέρεις, αλλά ο Felix μου φαίνεται πιο .... ήρεμος τύπος. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση