gemini Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Καλησπερα... Καιρο εχω να παρουσιασω κατι...Μιας και διανυουμε καλοκαιρι,παρουσιαζω ενα τραγουδακι,μολις το τελειωσα.Καλη ακροαση και,καλη συνεχεια σε ο,τι κανετε!!! ΡΟΥΜΠΑ_ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ....mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως δροσίστηκα! :) Λίγο την παραγωγή να προσέξετε (εντάσεις στα κρουστά, στο 2:22 στο "να ξανάρθεις" την φωνή και γενικά το mix της φωνής) και βουρ για ραδιόφωνα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Eυχαριστω fusiongtr!!!Eχω υπ οψιν μου να κανω ουτως η αλλως αυτες τις μικροαλλαγες...Δεν εχω τελειωσει με την μιξη ακομα...Ευχαριστω που ασχοληθηκες...καλη συνεχεια!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Με εικονα...Καλημερα και χρονια πολλα σε οσους-ες γιορταζουν!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Ομορφο ειναι. Και νομιζω μολις αποτελειωσεις τη μειξη-κυριως τα κρουστα που ειναι πολυ δυνατα-θα ακουγεται ακομα καλυτερο. Ωραια και τα σολα στις κιθαρες. Cool. 8) βουρ Πεστο! :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Πεστο! :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2014 thanks!!!!! :) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση