longshadow Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Το νέο μου κομμάτι. :) (Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη απο τα παιδιά που παίζουν πλήκτρα, προσπάθησα να παίξω ένα μικρό σόλο, έτσι για να δώσω λίγο διαφορετικό χρώμα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Πάρα πολύ ωραίο Γιώργο. Mood, ενορχήστρωση, ιδέα, παίξιμο, φοβερά. Ο ήχος σου δε (συνδυασμός χεριών και gear) ΣΚΟΤΩ! Και μου αρέσει πολύ, που χρησιμοποιείς πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους κιθαριστικούς ήχους, και φραζάρεις διαφορετικά-τέλεια πάνω στον καθένα. Και όλα αυτά με απίστευτη μουσικότητα και νόημα στο φραζάρισμα. Όπως έχω πολλάκις δηλώσει :D, είσαι μουσικός, όχι απλά ένας κιθαρίστας. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 ...τι την ήθελες την κιθάρα..... Λίγο moog ήθελε. Και μερικές αντικαταστάσεις. Είσαι Μανουλοκιθαρισταρομουσικαράς! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Ότι είπε ο fusiongtr,συμφωνώ και επαυξάνω! Εκεί στο 2.28-230 ανατρίχιασα ;D Mr Siachamis,καλά τα πλήκτρα αλλά το feeling 8) της κιθάρας δεν το φτάνουν :-X ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 καταπληκτικό feel το κομμάτι.... θα μπορούσα να το ακούω σε κάποιο lounge bar (που θα παίζει ΜΌΝΟ τέτοια! ;D ) σε επανάληψη για πολλή ώρα...... ωραίος μακροΐσκιωτε για ακόμη μια φορά!!!! Υ.Γ. και το σόλο πλήκτρα (για την αισθητική μου ως κιθαρίστα) ήταν ΜΙΑ ΧΑΡΆ! μπράβο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Θα συμφωνήσω κι εγώ απόλυτα με την απάντηση του φίλτατου fusion! Μπράβο Γιώργο για ακόμη μια φορά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Πολυ ωραιο,ειδικα στο σημειο που "αγριευεις" σκοτωνει. M'αρεσουν οι εναλλαγες στο mood και στις δυναμικες. Ευγε George! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη απο τα παιδιά που παίζουν πλήκτρα Από τους ντράμερς και τους μπασίστες γιατί δεν ζητάς συγγώμη; ;D Ωραίο και αυτό το τεμάχιο. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την ακρόαση και τα σχόλια. :) Ασχολήθηκα αρκετά με το κομμάτι, αφιέρωσα κάμποσες ώρες στη μίξη. ...τι την ήθελες την κιθάρα..... 'Ελα μου ντέ!! ;D Από τους ντράμερς και τους μπασίστες γιατί δεν ζητάς συγγώμη; ;D Έπρεπε να ζητήσω απ'όλους...(και τους κιθαρίστες) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Εισαι πουλυ ωραιος. Ηχαρα και πολυ ωραια πραγματα γραφεις.Επισης θαυμαζω τον "αυτοελεγχο" που εχεις ωστε σε τοσο ομρφες ιδεες να κατασταλαζεις σε ενα μονο take (εννοω οτι δεν γραφεις 5-6 εκδοσεις και ετσι σαφωως γινεται κομματι και οχι απλα τζαμαρισμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση