geodimitri Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Ούτε το παρακάτω; http://www.noiz.gr/index.php?topic=199931.msg753247#msg753247 Ούτε... :-\ Θα κάνω καμιά επανεκκίνηση μήπως όντως κάτι έχει φάει σκάλωμα, όπως είπε και odis. Edit: Έκανα επανεκκίνηση, έτρεξα και ένα CCleaner αλλά και πάλι τίποτα σε κανέναν από τους τρεις browser που ανέφερα και προηγουμένως...Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει. Επίσης ούτε καν μου βγάζει το θέμα στον πίνακα "Μουσική & Μουσικοί". Ποιος είναι ο τίτλος του θέματος για να το ψάξω στην "Αναζήτηση"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 το FAQ εμφανίζεται μόνο στους mods/gurus. Ούτε καν εγώ© δεν μπορώ να το δω. Μάλλον το θέμα έπρεπε να μετακινηθεί στα απαντημένα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 το FAQ εμφανίζεται μόνο στους mods/gurus. Ούτε καν εγώ© δεν μπορώ να το δω. Μάλλον το θέμα έπρεπε να μετακινηθεί στα απαντημένα. Περιεργο - το FAQ κανονικα θα επρεπε να το βλεπουν ολα τα μελη, δεν εχει νοημα να ειναι κρυφο. Ισως εγινε καποιο λαθος στη δημιουργια του? Σε καθε περιπτωση μεχρι να ξεκαθαριστει το θεμα μεταφερω το thread στη γενικη ενοτητα Μουσικοι, λογικα θα το βλεπουμε ολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Edit: Έκανα επανεκκίνηση, έτρεξα και ένα CCleaner αλλά και πάλι τίποτα σε κανέναν από τους τρεις browser που ανέφερα και προηγουμένως...Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει. δεν είναι του υπολογιστή σου το θέμα αλλά του σέρβερ ή ρυθμίσεων κάποιας κατηγορίας όπως είπε και ο odis 13...μην παλεύεις άδικα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2013 δεν είναι του υπολογιστή σου το θέμα αλλά του σέρβερ ή ρυθμίσεων κάποιας κατηγορίας όπως είπε και ο odis 13...μην παλεύεις άδικα! :) Τώρα το βλέπω! :D Μάλλον η αλλαγή που έκανε ο odis επανέφερε το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση