cos_dr Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2004 Αναρωτιέμαι αν υπάρχει καποιο plug in σε vstι ή dxi μορφή που να εξειδικεύεται σε harmony, δηλ να δίνει αρμονική συνοδεία στην φωνή, με δεύτερες και τρίτες φωνές σε πραγματικό χρόνο , εισάγοντας ακόρντα από τα πλήκτρα π.χ, ή με άλλο τρόπο . Οχι το κλασσικό chorus Καμιά ιδέα ?? :?: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2004 Ναι, τελικά όλα υπάρχουν, το θέμα είναι να πέσεις στον άξιο άνθρωπο που θα σου δείξει το δρόμο ................ :!: feather...... εκει που βρίσκεται το φώς!! Ευχαριστώ :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2004 feather...... εκει που βρίσκεται το φώς!! στην άκρη του τούνελ!!! Ο kourosava μίλησε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aztec Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 http://waves.com/content.asp?id=151 Ultrapitch aπo waves To voice modeller της TC αλλαζει τα χαρακτηριστικα της φωνης, δεν χρησιμοποιει τoυς harmony κτλ αλγορυθμους που εχουν τα hardware voiceprism. Παρα πολυ καλο παντος, εχω δοκιμασει το demo στην powercore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aztec Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Ξεχασα να πω χεχε οτι το voice machine που λεει ο feather χρησιμοποιει αλγορυθμους licenced απο την TC-Helicon. (Aρα ειναι αρκετα advanced σε voice modelling). :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TechnoPrisoner Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Εχει δοκιμασει κανεις το Tc-Helicon? ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την TC ως προς τιμη/αποδοση προσφατα αγορασα το TC-Fireworx. μου εδωσε νεες ιδεες στη μουσικη μου αλλα οχι αναλογες της τιμης που πληρωσα.(δειτε σε online καταστημα ποσο κοστιζει). γιαυτο θα ηθελα τη γνωμη καπιου που το εχει δοκιμασει(το TC-Helicon rack) εστω και σε demo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 και τώρα κάτι λειτουργικό: Κατέβασα το demo του Akai Decabuddy και μου άρεσε πολύ. Κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα και ποιοτικά Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Το μετετρεψα ως dxi μέσω του vst adapter του Sonar3 για να δουλέψει σε αυτό, και δούλεψε. Το έβαλα ως effect σε audio track και λειτουργούν όλα εκτός απο την λειτουργία που εισάγεις chords εκτός απο τις preset chords μέσω midi και δεν τις δέχεται απο τα πλήκτρα. Υποπτεύθηκα οτι πρέπει να το ορίσω σαν instrument και να το βάλω σε midi track παραλληλα αλλά πάλι τίποτα . Θα ήταν σημαντικό για εμένα να μπορώ να το λειτουργήσω έτσι γαι να επηρρεάζω ένα vocal track και είπα να το ρωτήσω και αυτό Η κάρτα μου είναι η sb live και χρησιμοποιώ windows xp, και σαν midi keyboard το tritom (τα midi channels είναι ρυθμισμενα στο 1 και στα δύο) Ποτέ δεν ξέρεις.......................... Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aztec Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν ξερω για το Sonar αλλα στο cubase το κανεις assign σε ενα midi track και μετα, πχ το chan1 αντιστοιχει στο harmony1,chan2 - harmony2 κτλ. Αλλα πρεπει να κανεις και στο plug in assign το harmony1 να δουλεuει με midi και οχι με 3ες,5ες. Κανε πρωτα mute τα 2-3-4 και δοκιμασε αμα δουλευει σωστα στο channel1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2004 Κάπως έτσι πρέπει να γίνεται και στο sonar απλά δεν πρόλαβ ανα το δοκιμάσω. Είδωμεν.................. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση