birdboy Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα... Παλια (στις πρωτες version) χρησιμοποιούσα το acid pro και μεσα σε όλα εκοβα και καποια κομμάτια του τραγουδιου σε 8bit πχ για να γινουν σαν loopakia και μετα copy-paste τα τραβαγα μεχρι εκει που ηθελα. Στις νεες εκδόσεις ομως έχω το εξής πρόβλημα. Κόβω το κλιπακι μου όπως εκανα απειρες φορες παλιά, το κάνω copy, οταν ομως το κάνω paste μου επικολλεί όχι το κομμάτι που θέλω αλλά το τραγούδι από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
birdboy Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Επίσης ξέρετε κάποιο free πρόγραμμα για να φτιάχνω λουπακια απο mp3? Παλιά τα έκοβα με το wavestudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Επίσης ξέρετε κάποιο free πρόγραμμα για να φτιάχνω λουπακια απο mp3? Παλιά τα έκοβα με το wavestudio Τσεκαρε το Audacity, ενα free και πολυ καλο audio editor: http://audacity.sourceforge.net Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση