Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Βρέθηκα στη σπηλιά μου για λίγες ώρες μεσοδιακοπικώς και είπα να γράψω μια χαζομαρίτσα με την τέλε και να την ανεβάσω πριν ξαναφύγω. Καλές διακοπές και μουσικές σε όλους. https://app.box.com/s/4josj3merh01k2xcp2qe Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Very nice. Λίγο lower-fi και θα ήμασταν σε κανονικό LP. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Άλλη αίσθηση τα δάχτυλα ;) Πένες και πράσινα άλογα :P ;D Υ.Γ. Χαζομαρίτσα εε..καλά ας ανέβαζα κι εγώ τέτοιες χαζομαρίτσες.... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Σπύρο πολύ ωραίο το κομμάτι! Μπράβο! :) Λίγο περισσότερο πρίμα μου ακούστηκε η κιθάρα απ' ότι θα την ήθελα, αλλά ακούγοντάς το από τα ηχεία του λάπτοπ μπορεί να μου δημιουργείται λάθος εντύπωση. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Ο ήχος είναι καταπληκτικός και το παίξιμο επίσης. Το ρυθμικό σου παίξιμο δε ... :-X Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 ....πάλι έγραψες ! Χαραμίζεσαι.....(χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω), πρέπει να βγεις έξω με μια δική σου παραγωγή κάποτε...asap. Έχεις άστρο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gnd79 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Άμα είναι να γράφεις τέτοια να κάτσεις εκεί που είσαι και μην το κουνας απο την σπηλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2013 Με κολακεύετε αγαπητοί. Σας ευχαριστώ για το σχολιασμό. Κώστα να 'σαι καλά. Δυστυχώς η δική μου παραγωγή χρειάζεται budget που προς το παρόν δε διαθέτω. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα το καταφέρω. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση