Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 FLAME ON ...... Εσυ καταστρεφεις τα νεα παιδια να το ξερεις και να το εχεις κριμα στο λαιμο σου..... :D ;D ;D ;D ;D ;D Μα το ξέρω...και καμαρώνω! ;D ;D ;D ;D ;D Είμαι αυτός που λένε "κακές παρέες"! ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Κι όμως είναι του 2013... Βγαίνουν και σήμερα τέτοιες τραγουδάρες... Ακούω και τα υπόλοιπα στο YT και έχω φτιαχτεί απίστευτα! Μεγάλος δίσκος από τον Νικολόπουλο και πολύ δυνατή φωνή ο μάγκας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Εγώ πάλι (όχι ότι είμαι του είδους), αλλά αυτόν τον Μαστρονικόλα, πρώτη φορά τον άκουσα (και σαν όνομα). Αλλα τον συμπάθησα γιατί μου θύμησε τον Mastroianni! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 μα είναι πρώτος του δίσκος... http://www.ogdoo.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=6478&Itemid=144 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 μα είναι πρώτος του δίσκος... http://www.ogdoo.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=6478&Itemid=144 Λογικό τότε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2013 Εγώ πάλι (όχι ότι είμαι του είδους), αλλά αυτόν τον Μαστρονικόλα, πρώτη φορά τον άκουσα (και σαν όνομα). Αλλα τον συμπάθησα γιατί μου θύμησε τον Mastroianni! ;D ;D ;D Σύρος αντικαθεστωτικός ξερίζωσε τη καρδιά του Lakis και τη πέταξε στα σκλιά ;D ;D ;D Δώρο Ντου βου ντου με τα άπαντα Μαστρογιάννη - Σοφία Λόρεν No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση