gkourelis Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά μήπως μπορεί να βοηθήσει κανένας? Το ρεφρέν είναι: Αγάπη μου συγώρα με γι' αυτό το δίλημμά μου κι αν αμφιβάλλω αν μ' αγαπάς είναι δικαίωμά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Μηπως εχεις κανει κατι λαθος ? Οι στιχοι παντως δεν βγαζουν πουθενα.Θα βοηθουσε και ιδιαιτερα αν μας ελεγες που το ακουσες και το τι στυλ ειναι και αν το τραγουδαει αντρα ή γυναικα :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Όχι δεν κάνω λάθος. Φαίνεται παλιό λαϊκό το παίζει που και που στον 99,8 αντρική φωνή κάπου ανάμεσα σε Τσετίνη, Γαβαλά, Βελή. Το ξέρω δεν βγάζει πουθενά το έχω δοκιμάσει σε όλες της μηχανές αναζήτησης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Σε Τσετίνη βρήκα αυτό, αλλά δεν λέει αυτά ;D http://www.youtube.com/watch?v=ToEA-b451IM Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 ΑΚΥΡΟ, εδώ είσαι: αφιερωμενό στη σκύλα , που μου ξερίζωσε την καρδιά, και την έριξε στο blender ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Πω πω ρε συ Λακη.....Αρχιζω και καταλαβαινω το μεγαλειο σου ρε μπαγασα ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Πω πω ρε συ Λακη.....Αρχιζω και καταλαβαινω το μεγαλειο σου ρε μπαγασα ;D Είμαι άσσος στα καψουροτράγουδα.... :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D Hint: Η καλλίτερη (παγκοσμίως) μηχανή αναζήτησης είναι το youtube.- (πολύ το χρησιμοποιούν μονο έτσι). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!!!!! Το είχα βάλει και στο γιουτιουμπ σε όλες τις εκδοχές δεν βρήκα τίποτα. Η πλάκα είναι ότι όπως το άκουγα έλεγα νικολόπουλος πρέπει να είναι αυτό αλλά ούτε έτσι βρήκα κάτι... Ευχαριστώ μάγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!!!!! Το είχα βάλει και στο γιουτιουμπ σε όλες τις εκδοχές δεν βρήκα τίποτα. Η πλάκα είναι ότι όπως το άκουγα έλεγα νικολόπουλος πρέπει να είναι αυτό αλλά ούτε έτσι βρήκα κάτι... Ευχαριστώ μάγκες! Ξερεις τώρα...ΤΣΙΤΑ στα ηχεία...και να γίνει της Πόπης....Σαββατόβραδο! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Ξερεις τώρα...ΤΣΙΤΑ στα ηχεία...και να γίνει της Πόπης....Σαββατόβραδο! ;D ;D ;D ;D ;D ;D FLAME ON ...... Εσυ καταστρεφεις τα νεα παιδια να το ξερεις και να το εχεις κριμα στο λαιμο σου..... :D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση