Earendil Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Εδώ; http://www.stringsdirect.co.uk/bc/327/778/mooer-effects-recording/ τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Εδώ; http://www.stringsdirect.co.uk/bc/327/778/mooer-effects-recording/ Δεν θα το ελεγες και 'οικονομικο' site. Πχ , αυτο που ψαχνω : http://www.stringsdirect.co.uk/p/921150/mooer-slow-engine-pedal/ στο site αυτο εχει 73 ευρω. 75 στο thomann. Αρα καπου εκει θα βγαινει και στην Ελλαδα. 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Περιμενω την παραλλαβη του Λογοθετα!+1 Ρε παιδια εμενα μου εχουν πει σε γνωστο (e-)καταστημα ηλεκτρονικων οτι την εγγυηση δε στη δινει ο πωλητής αλλα ο κατασκευαστής...Οποτε αν ενας πωλητης "δινει" εγγυηση 3 χρονια κι ενας αλλος 2 χρονια, τοτε ο δευτερος απλως δε θελει να ασχοληθει μετα τα 2 χρονια κ εσυ μπορεις να παραπονεθεις στην εταιρεια για να μεσολαβησει κ να το δωσεις κανονικα αν ειναι μεσα στην εγγύησή της...Δεν το'χω διασταυρωσει αλλα με διαβεβαιωσαν οτι ετσι ειναι. Κ φανταζομαι πως ο,τι ισχυει στα ηλεκτρονικα θα ισχυει κ στα μουσικα ηλεκτρονικα. Δεν ισχύει παντού και πάντα το ίδιο. Ο Logothetis ειναι ξηγημενο καταστημα ,+1 Οποτε προτιμω να μην εχει και τα 3 ολοκληρα χρονια εγγυησης αν ειναι να γλυτωσω ενα Α ποσο χρηματων.Αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Άλλωστε σε τέτοια ποσά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MixVox Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2014 Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκονται στο μαγαζί μας τα HoTone & Μooer Pedals! mixvox - Χαριλάου Τρικούπη 83 www.facebook.com/mixvox τηλ - 6937 222011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2014 Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκονται στο μαγαζί μας τα HoTone & Μooer Pedals! mixvox - Χαριλάου Τρικούπη 83 www.facebook.com/mixvox τηλ - 6937 222011 Αμα λεω εγω οτι ο Λογοθετα ειναι 'σπαθι' ... Πιο γρηγορα και απο τον επισημο εισαγωγεα τα φερε... αντε καλο μας δρομο μεχρι το μαγαζι. :P 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MixVox Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2014 Τα αγαπημένα μας Mooer Pedals ..για αυτήν την βδομάδα.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leftshreder Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 παιδιά χθές πήρα το πρώτο μου Mooer, Black Secret, και άμεσα χρησιμοποιήθηκε στην πρόβα.Σκοτώνει!!!Το πηρα απο Ζοζεφ, ενα ευρω φθηνότερα απο Θωμά, και μου εδωσαν ενα χρόνο εγγυηση.Όταν ειπα στο παλλικάρι οτι άλλοι δίνουν 2 χρόνια, μου είπε ότι σε όλα τα ηλεκτρονικά αυτοί δίνουν σαν κατάστημα, ένα χρόνο... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 παιδιά χθές πήρα το πρώτο μου Mooer, Black Secret, και άμεσα χρησιμοποιήθηκε στην πρόβα.Σκοτώνει!!!Το πηρα απο Ζοζεφ, ενα ευρω φθηνότερα απο Θωμά, και μου εδωσαν ενα χρόνο εγγυηση.Όταν ειπα στο παλλικάρι οτι άλλοι δίνουν 2 χρόνια, μου είπε ότι σε όλα τα ηλεκτρονικά αυτοί δίνουν σαν κατάστημα, ένα χρόνο... ??? Μαλλον σου εκανε 'μπινια' , εγω μιλησα με Λογοθετη και μου ειπε ,με οσα ξερει και ο ιδιος οτι ολα τα προιοντα που κινουντε εντος Ευρωπης συνοδευοντε με 2 χρονια εγγυηση με βαση το Υπουργειο Εμποριου. Το εψαξα και γω : http://www.mcit.gov.cy/mcit/mcit.nsf/All/B2F8E191B04F2E2FC2257B780035CED4?OpenDocument&highlight=%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82 Οντως λεει για 2 χρονια υποχρεωτικη εγγυηση , οπως και το DOA που τα πολλα μαγαζια δεν το τειρουν!!! Ασε που ο Ζοζεφ το εχει 54 online και στο καταστημα 57. Ενω ο Λογοθετας το εχει 54 και παντα ειναι και συζητησιμος... 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 Επειδη σημερα ετυχε να περασω και απο τους 2, πρωτα απο τον λογοθετη για να παρω το mooer pure boost και μετα απο τον zozef για να παρω κατι knobs, ο λογοθετης τα εχει τα κλασσικα 54€ στη βιτρινα και ο zozef εχει σβησει το 57 που τα ειχε και τα εχει 54€! Και ενα καλο γιατι πρεπει να λεγονται και αυτα! Πρωτη φορα πηγα απο Λογοθετη! Πολυ εξυπηρετικος,προθυμος, ευχαριστος ανθρωπος χωρις να σε πριζει με παπαρολογιες οπως πολλοι αλλοι!!! Σιγουρα θα τον προτιμισω για μελλοντικες αγορες! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 Επειδη σημερα ετυχε να περασω και απο τους 2, πρωτα απο τον λογοθετη για να παρω το mooer pure boost και μετα απο τον zozef για να παρω κατι knobs, ο λογοθετης τα εχει τα κλασσικα 54€ στη βιτρινα και ο zozef εχει σβησει το 57 που τα ειχε και τα εχει 54€! Και ενα καλο γιατι πρεπει να λεγονται και αυτα! Πρωτη φορα πηγα απο Λογοθετη! Πολυ εξυπηρετικος,προθυμος, ευχαριστος ανθρωπος χωρις να σε πριζει με παπαρολογιες οπως πολλοι αλλοι!!! Σιγουρα θα τον προτιμισω για μελλοντικες αγορες! +10000 Ολα αυτα που ξερω καιροοοοοοοοοοο τωρα και ηθελα να πω , αλλα δεν ειμαι των promotion. :P Ολα αυτα φαινοντε και μονο απο το οτι ο ανθρωπος εχει βαλει το κινητο του... για να εχεις απευθειας επαφη και επικοινωνια μαζι του και οχι με πωλητες/τριτους. 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση