Mesimeriaris Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Μολις ηρθε η rockinger tele και εχω πεσει με τα μουτρα πανω της.Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες!Ελα ομως που σαν κακομαθημενος tuneomaticakias η γεφυρα μου φαινεται εξωγηινη :? .Πως την ανεβαζω να αποφυγω το fretbuzz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Με ένα αllen μικρό ανεβάζεις τα saddles . Να έχουν κλίση ίδια με την ακτίνα της ταστιέρας σου . Αρχίζεις σιγά σιγά ένα ένα , εγώ την χαμηλώνω εντελώς και αρχίζω και ανεβάζω ένα ένα βιδάκι και συνδεδεμένη στον ενισχυτή ακούω άν ταστάρει και πόσο χαμηλά με παίρνει να έχω τα saddles . Πάντα να ακολουθείς την ακτίνα της ταστιέρας σου δηλαδή να μην είναι ίσια τα saddles να έχουν μια μικρή καμπύλη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ με τον block ;) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ PHOTOS ΑΠΟ ΤΗΝ TELE ΣΟΥ!!! Τι χρώμα πήρες αλήθεια? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Apple Red!Eιναι πανεμορφη. Ανεβασα τα saddles και παιζει υπεροχα. Τωρα σταματησα να παιζω απ τις 2 που την πηρα με επιασε πονοκεφαλος :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Βρε τι μου θυμίζει.... :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση