Έκτορας Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Την αισθητική δεν την ορίζεις εσύ,άλλωστε ο καθένας έχει την δική του αισθητική,έχεις σκεφτεί ποτέ αν η δική σου αισθητική μπορεί γι άλλους να είναι καγκουριλίκι?Για ''παρτο αλλοιώς'' λοιπόν,όπως και νάχει όμως δεν του το πετάς κατάμουτρα εκτός κι αν έχεις κάποια εμπάθεια η είσαι αγενής έεεεετσι.... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 superfunk που να εβλεπες και αυτη με το πουλι... http://www.garykramerguitar.com/SemperFi.html No offence παντως sotirouba το incredible που ειναι ακριβως? Το χρωμα? Ο ηχος? Η κατασκευη? Προσωπικα δεν εντυπωσιαστηκα με κανενα απο αυτα... ποσο μαλλον αν η κιαθρα κοστιζει 3000$... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 superfunk που να εβλεπες και αυτη με το πουλι... Αυτή...εμένα μ αρέσει :-X... ::) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Ε οχι και 4000$ το πουλι του κραμερ... ;D Ποιος ειναι? Ο Γκουσγκουνης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 superfunk που να εβλεπες και αυτη με το πουλι.. No offence παντως sotirouba το incredible που ειναι ακριβως? Το χρωμα? Ο ηχος? Η κατασκευη? Προσωπικα δεν εντυπωσιαστηκα με κανενα απο αυτα... ποσο μαλλον αν η κιαθρα κοστιζει 3000$... Στην βαλίτσα, ;D ρε blackie πλάκα με κάννννεις στον ήχο στην κατασκευή στο μανίκι το bird's eye που φαίνεται γ..μάτο,στους μαγνήτες,το στρασάκι ας μην το είχε,δεν με πειράζει ας μου την έδιναν και θα σου έλεγα εγώ,γενικά το σύνολο, δεδομένου ότι η κρίση μας είναι απο το ytube μόνο, δεν την δοκιμάσαμε κιόλας ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Αυτή...εμένα μ αρέσει :-X... ::) μη δεις...ΠΟΥΛΙ εσυ...αμεσως αναστατωνεσαι ... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 μη δεις...ΠΟΥΛΙ εσυ...αμεσως αναστατωνεσαι ... ;D ;D εγώ φταίω...που είμαι ειλικρινής!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 εγώ φταίω...που είμαι ειλικρινής!!! και εγω το ιδιο...μολις πω την ειλικρινη μου γνωμη για μια ΑΗΔΙΑ κατι που δεν μου αρεσει... ;D....πεφτουν να με φανε... ;D...αει σιχτηρι πια... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Στην βαλίτσα, ;D ρε blackie πλάκα με κάννννεις στον ήχο στην κατασκευή στο μανίκι το bird's eye που φαίνεται γ..μάτο,στους μαγνήτες,το στρασάκι ας μην το είχε,δεν με πειράζει ας μου την έδιναν και θα σου έλεγα εγώ,γενικά το σύνολο, δεδομένου ότι η κρίση μας είναι απο το ytube μόνο, δεν την δοκιμάσαμε κιόλας ;D ηχος...JB... να συνεχισω...??? Κατασκευη και birdeye maple: Σιγα τα ωα ρε καρδασι...??? ποσο κανουν νομιζεις?? Ειδικα το birdseye που οι ξυλουργοι το πετανε...μη κοιτας που μας πιανουν κοτσους οι boutiquαδες... Και ολα αυτα(3000$) για ενα γκλιτερ χρωμα,ενα birdseye λαιμο και ενα tremolo??? Αν μου την εδιναν θα στη πουλαγα...(φτηνα) γεματο το youtube απο charvelιες και οχι μλκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση