Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Τελειο οπως και το προηγουμενο Εχεις ΠΜ με τα στοιχεια μου 8) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Σπυρο η υποστηριξη και το σχολιο σου ειναι τιμη... Σ ευχαριστουμε! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2013 Παιδιά σας ζηλεύω!! (με την καλή έννοια πάντα) Πολύ θα ήθελα να παίζω σε μια μπάντα σαν τη δική σας.Το ταλέντο περισσεύει,γράφετε κομματάρες σε μια εποχή που αυτό το είδος δε βγάζει πολλές αξιόλογες μπάντες και είστε άριστοι επαγγελματίες.Συγχαρητήρια!!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2013 Παιδιά σας ζηλεύω!! (με την καλή έννοια πάντα) Πολύ θα ήθελα να παίζω σε μια μπάντα σαν τη δική σας.Το ταλέντο περισσεύει,γράφετε κομματάρες σε μια εποχή που αυτό το είδος δε βγάζει πολλές αξιόλογες μπάντες και είστε άριστοι επαγγελματίες.Συγχαρητήρια!!! Σ ευχαριστουμε πολυ Bill Trantos,να σαι καλα! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2013 πάρα πολύ ωραίο...στα γνωστά επίπεδα με τα προηγούμενα.... φωνάρα και παραγωγάρα....όπως και το κομμάτι ΠΟΛΎ ωραίο!! άνετα στέκεται δίπλα δίπλα σε άλλες παραγωγές μεγάλων συγκροτημάτων στ'αυτιά μου! συγχαρητήρια! ;) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IntrepidSpaceman Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 FreeRock1974 το cd δεν έχει βγει στιγμή από το player που είναι στο repeat... Πολύ καλή δουλειά και αξίζει πραγματικά να ακουστεί ευρέως. Κάτι Rival Sons είναι καλύτεροι δηλαδή; Μία παρατηρησούλα, η οποία γίνεται με κάθε σεβασμό και μόνο και μόνο γιατί το επίπεδο είναι υψηλότατο... Λίγη περισσότερη προσοχή θέλεις στην εκφορά των κοφτών 'ι' που τείνεις να τα μακραίνεις λίγο. Σκέψου την διαφορά ανάμεσα πχ στο live/leave, still/steal, mill/meal, fill/feel κοκ. Θα μου πεις, ρε δεν μας χέζεις ρε Dall' Ara... αλλά όλα τα άλλα ήταν αψεγάδιαστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Λίγη περισσότερη προσοχή θέλεις στην εκφορά των κοφτών 'ι' που τείνεις να τα μακραίνεις λίγο. Σκέψου την διαφορά ανάμεσα πχ στο live/leave, still/steal, mill/meal, fill/feel κοκ. Θα μου πεις, ρε δεν μας χέζεις ρε Dall' Ara... αλλά όλα τα άλλα ήταν αψεγάδιαστα. Φυσικα και αστειευεσαι για το οτι θα υποτιμησω μια επικοδομητικοτατη παρατηρηση.. ;) Σ ευχαριστω! Δεν εχω εμβαθυνει σε αυτες τις διαφορες και μαλλον πρεπει να το κανω σοβαρα. Πολλες φορες το χω συζητησει με αλλους αλλα οχι για το τραγουδι.Γλωσσολογικα... :) Εχω την εντυπωση οτι αυτο που θα μου δωσει να καταλαβω,ειναι η αμεση επαφη μου με αγγλοφωνους. Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε η δουλεια μας φιλε μου! Να σαι καλα! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Σταύρο κοντεύω να τρελλαθώ! Ήρθε την Δευτέρα μετά από 2 εβδομάδες ο ταχυδρόμος και μαζί με τόνους λογαριασμούς (ληγμένους) έφερε και μια ειδοποίηση για ένα "ογκόδες" δέμα! Πήγα λοιπόν στο ταχυδρομείο κατά τις 10:00 και μετά από αρκετή αναμονή μου είπαν ότι δεν έχουν προλλάβει να τα τακτοποιήσουν ακομη. Ξαναπήγα στις 13:00 και ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ! Έτσι πήγα πάλι σήμερα. Αφού ξαναπερίμενα στην ουρά, και πάλι ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ. Οπότε κρατήσαν τα στοιχεία μου, και έχουν ειδοποιήσει και το κέντρο διανομής για να βρεθεί το δέμα... Φυσικά το παραπάνω δέμα δε γράφει κάτι για αντικαταβολή, και άρα δεν είναι το δικό σου, αλλά ΜΟΛΙΣ τώρα το σκέφτηκα αυτό, οπότε ας πάει στο Δία... στο κάτω κάτω, τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είναι το δικό σου δέμα που έχει χαθεί και επίσης ξέρω ότι μπορεί να ΑΡΓΗΣΕΙ δραματικά να έρθει... χμμμ... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 ο ταχυδρόμος έφερε και μια ειδοποίηση για ένα "ογκόδες" δέμα! Βρε Νικόλα, μπορεί να είναι το πιάνο με ουρά που είχες παραγγείλει. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2013 Βρε Νικόλα, μπορεί να είναι το πιάνο με ουρά που είχες παραγγείλει. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Έλα ντε! Πώς δε το σκέφτηκα; Αυτό θα είναι... Παιδιά το πήρα απ'το ebay και ο τύπος μου το έστειλε, λέει, με 3 πόδια. Ελπίζω γιατί αλλιώς θα το παίζω ξαπλωμένος... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση