freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Σε συνεχεια του θεματος μιας μινι παρουσιασης του αλμπουμ παραθετω ενα τελευταιο κομματι για να ενημερωσω οτι το αλμπουμ των Ηush 'n Rush ειναι ετοιμο και ειναι διαθεσιμο σε οποιον ενδιαφερεται να το προμηθευτει. Στελνεται αντικαταβολη ΕΛΤΑ και το συνολικο κοστος ειναι 10 ευρω. Απλα μου στελνετε σε πμ τα στοιχεια σας! Να ειστε καλα! http://www.youtube.com/watch?v=YMu5t_R9QLo GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Παραγγελία μεγαλύτερης ποσότητας από ένα επιτρέπεται ? Το βρίσκω εξαιρετικό δώρο για κόσμο που την ψάχνει με τη μουσική και δεν διαβάζει noiz. www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Παραγγελία μεγαλύτερης ποσότητας από ένα επιτρέπεται ? Το βρίσκω εξαιρετικό δώρο για κόσμο που την ψάχνει με τη μουσική και δεν διαβάζει noiz. Eννοειται! Ισα ισα που βολευει περισσοτερο. Η αντικαταβολη ΕΛΤΑ ειναι μανουρα.. :-\ (αλλα δε ινεται κι αλλιως) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Πολυ ωραιο,μπορω να σου πω οτι μ'αρεσε περισσοτερο απ'ολα. Ερωτησις:Tη ΦΩΝΑΡΑ Σταυρε την εχεις δουλεψει με καποιο τροπο,εννοω περα απ'το να ακους κομματια και τραγουδιστες που σ'αρεσουν και να τα τραγουδας-μελετη ειναι κι αυτο. Βεβαιως τον τραγουδιστη τον ακους κυριως γιατι σ'αρεσει η χροια του,δεν πα να ειναι ο Hughes και ο Gillan μαζι απο τεχνικης αποψεως,αλλα περα απ'αυτο και στα live που εχω δει "πατας"πολυ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Eχεις π.μ. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Πολυ ωραιο,μπορω να σου πω οτι μ'αρεσε περισσοτερο απ'ολα. Καλά μην ακούσεις thunder-οειδές εσύ, ορμάς αμέσως. ;D :-* Όντως πολύ όμορφο Σταύρο, και νομίζω (όπως όλο το cd) ότι θα το απολαύσει πολύς κόσμος. ;) :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Ου να μου χαθείτε μαλλιάδες. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Ου να μου χαθείτε μαλλιάδες. Επιτελους και μια σωστη αποψη. :P Καλά μην ακούσεις thunder-οειδές εσύ, ορμάς αμέσως. ;D :-* Γιατι να το κρυψουμε αλλωστε? Ειναι το αγαπημενο μου κομματι απο αυτο το σιντι... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Άλλο ένα φοβερό κομμάτι Σταύρο. Μπράβο! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Ου να μου χαθείτε μαλλιάδες. Εγώ πάντως Λάκη μου κουρεύτηκα. Και πολύ μάλιστα. Τα μισά έφυγαν. Τώρα είναι λίγο κάτω από τον ώμο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση