gadget Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2013 1)Damn!!! Περαστικά! 2);) 3) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2013 1)Damn!!! Περαστικά! 2);) 3) :D Να εισαι καλα! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ το χαβά μου! Στα περι καλωδίου το ξαναεφτιαξα αλλα τώρα γ@μ!@#$κε ο Διας και έσπασα το βύσμα απο το κολλητήρι... έχω περίσσεμα καλωδίου οπότε θα φτιάξω άλλο. Πίσω στους ενισχυτές. Άκουσα έναν bugera v22 και μπορώ να πώ ότι μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και δεν το περίμενα. Αρκετά features, όμορφο καθαρό όλα καλά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι μου φάνηκε κάπως "σιγανός". Στο καθαρό τον βάλαμε στο 8 Master και 8 volume και ακόμα ζούσαμε... ??? . και είχε αρχίζει να γρεζάρει αλλά περισσότερο μου έμοιαζε με τρίξιμο ηχείου παρά με "λαμπας". Τον AC4 απο το 3,5 και πάνω δεν το σκέφτομαι να τον βάλω στο σπίτι!! Τι παίζει? Μήπως είχαν θέμα οι λάμπες του? Μήπως έτσι ειναι η φτάξη του? Κατα άλλα μάρεσε αρκετά και έχω μπέι σε σκέψεις μιας και η τιμή του είναι αρκετά καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 Σίγουρα πάντως δεν είναι 22W που λένε, maximum αν είναι 15W. Ίσως να έχει και αναίσθητο μεγάφωνο οπότε σου φάνηκε "σιγανός". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 Λαμπες ψοφιες και biasing οπου να ναι... Εναν 5αρη στο 8 και ξεκουφαινεσαι... Υπαρχει περιπτωση να ειναι το μεγαφωνο κατω απο 90db...??? Ψιλοαδυνατο.... Αρα γυρναμε στην αρχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά, κάτω από 90db αποκλείεται να είναι αλλά αν είναι 94db σε σχέση με ένα 99db είναι μεγάλη διαφορά. Αν και πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο ο χώρος που τον άκουσε, στο σπίτι τα πράγματα είναι πάντα διαφορετικά. Δεν αμφιβάλλω πάντως ότι μπορεί να θέλει λυχνίες! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2013 Σπίτι με το volume στο 7 και το master στο 5 χαιδευω τις χορδες για να παίξω. Σε συναυλία τον εβαλα στο 6 και τον χαρηκα. Στο 8 τον βαζω μονο οταν ειναι κλειστος ετσι για να δω πως ειναι να ειναι το κουμπι εκει!!! χαχαχα Αν επαιζα στο 8 θα ειχα καψει τα αυτια μου και τον τοιχο του δωματιου μου Οι στοκ λαμπες τριζαν απιστευτα (tube rattling) και τις αλλαξα και ησυχασε αρκετα. Σημ. Παιζω με στρατο και μονους μαγνήτες (custom 69) MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ με την μικρή μου εμπειρία για λάμπες σκέφτηκα γιατί όπως είπα ο Vox μου 4watt στο 4 σπάει τζάμια... Οκ το μεγάφωνο μπορεί να είναι μάπα αλλά ήταν τρελή η διαφορά! Οπότε μάλλον τον απορρίπτω τον συγκεκριμένο γιατί τον σκέφτηκα σαν φθηνότερη λύση για να αναβαθμιστώ απο τον Vox. Αν είναι να αρχίσω να δίνω για λάμπες service και δεν συμμαζεύεται..... δεν θα συμμαζεύομαι οικονομικά ;D Ευχαριστώ για τις γνώμες παιδία! ΥΓ: Η δοκιμή έγινε με Gibson Studio με τους κλασσικους μαγνήτες (498/490) ΥΓ2: Και η αναζήτηση συνεχίζεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει να ετυχαν ετσι οι δικες μου λαμπες. Κ εσυ να εισαι τυχερός. Σαν γενικοτερη κριτική ειμαι καταευχαριστημένος, ακομη δεν πιστευω οτι εδωσα 298 ευρω και εχω αυτον τον ήχο. Και με το στοκ μεγαφωνο ακομη... MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή θα πάω για μεταχειρισμένο σίγουρα, γιαυτό είπα οτι τον απορρίπτω (τον συγκεκριμένο που άκουσα) Η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα μίας και δεν περίμενα τόσο καλό ήχο και πήγαινα λίγο αρνητικά προκατειλημμένος! Όποτε δεν τον έχω αποκλείσει εντελώς ειδικά αφού παίζει σε πολύ καλές τιμές! όμως αν και πολύ πιο "ενισχυτής" (με τα fxloop, 2 channels, eq κτλπ) απο το vox-άκι μου δεν ξέρω αν με έπεισε οτί είναι ουσιαστική αναβάθμιση ηχητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση