Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Ξέρεις πόσες μπύρες παίρνεις με 20 ευρώ? ;D ;D ;D ;D ;D 48 και ρέστα για τσιγάρα περί τα 2 πακέτα..ή σουβλάκια τυλιχτά περί τα 3 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Απο τα Lidl me +1 ευρώ (21 ντε) παίρνω 72 απο τις μικρές τις πράσινες. Αν θέλουμε ποιότητα και ουχί ποσότητα απο μία κάβα στην Καλλιθέα γύρω στις 6 weisse που μ'αρέσουν (Paulanerd, Maisels, Franziskaner) Το σωστό ερώτημα είναι πόσα χάλασα σε μπύρες για να μου περίσσεψαν 20. Αλλά βγαίνουμε off topic...για ενισχυτές είναι το thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 ...για ενισχυτές είναι το thread Δυστυχώς.. ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Οι αλήθεια είναι πως οι μπύρες είναι απείρως πίο ενδιαφέρουσα συζήτηση ;D οπότε ας αλλάξουμε ρότα... Σκέφτομαι την αγορά αποστακτηρίου μπύρας για το σπίτι. Να βγάζει το πολύ 5 λίτρα τι προτείνετε? Ποιές μάρκες να κοιτάξω? Ισχύει ότι τα σωληνάκια του πάιζουν το σημαντικότερο ρόλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;D ;D ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 απο μία κάβα στην Καλλιθέα γύρω στις 6 weisse που μ'αρέσουν (Paulanerd, Maisels, Franziskaner) Θησέως και Σκρά γωνία στο φανάρι? 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Θησέως και Σκρά γωνία στο φανάρι? 8) Δημητρακοπούλου και Ανδρομάχης(παράλληλη της Δημοσθένους προς τη Θησέως). Τι νομίζεις οτι είμαστε τίποτα mainstream τύποι να ψωνίζουμε απο το κέντρο. Πάμε στα ψαγμένα κύριος... στα underground! :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Sorry για την καθυστερηση στην απαντηση αλλα ειμαι σε διακοπες! Οσο προλαβα να τα χρησιμοποιησω πριν φυγω μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις! Ειναι λιγο σκληρα αλλα οχι σε ενοχλητικο επιπεδο! Περισσοτερα οταν γυρισω και τα λιωσω! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Sorry για την καθυστερηση στην απαντηση αλλα ειμαι σε διακοπες! Τι sorry! εγώ sorry που ενόχλησα στις διακοπές σου!! Ευχαριστώ και θα περιμένω και τα νεώτερα. Καλές βουτιές! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Τι sorry! εγώ sorry που ενόχλησα στις διακοπές σου!! Ευχαριστώ και θα περιμένω και τα νεώτερα. Καλές βουτιές! :D ;) ;) ;) http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Ειναι λιγο σκληρα αλλα οχι σε ενοχλητικο επιπεδο! Λογικο ειναι βεβαια με τετοια θωρακιση! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση