marioG542 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Εχω νεα! Σημερα το πρωι ξεκινησα για να κολλησω τα καλωδιακια μου! Βαζω το κολλητηρι στην πριζα και περιμενω να παρει θερμοκρασια! Εν τω μεταξυ ετοιμαζω τα καλωδια (ξεγυμνωμα και τετοια)! Οταν ειναι ετοιμο το κολλητηρι περνω το καλαι στο χερι και παω να ξεκινησω! Τζιφος!!! Να λιωνει μετα απο 25 ωρες επαφης το καλαι! Λεω τα επαιξε το κολλητηρι! Περνω τα καλωδια και τα βυσματα παραμασχαλα και παω παλι στο μαγαζι (μου ειχε πει το παιδι οτι οτι ηθελα θα με εξυπηρετουσε ευχαριστως)! Του λεω οτι μαλλον παρεδωσε το κολλητηρι! Με ρωταει τι καλαι εχεις; Του απανταω μου τελειωσε και πηρα κανα δυο μετρα χυμα! Ο τυπος μου ειχε δωσει οικολογικο!!! Μην κανετε το λαθος ποτε! Η οικολογια εδω δεν ειναι καλη! Μου ειπε το παληκαρι εκει οτι ειναι πολυ ταλαιπωρια το οικολογικο! Δεν με χρεωσε τιποτα και μου εξηγησε και πραγματα που αλλους και να ρωτουσες θα βαριοντουσαν να απαντησουν! Συγνωμη αν σας κουρασα! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Χαχα, θα σου έδωσε lead free καλάι! ;D Ναι όντως το συγκεκριμένο λιώνει σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από το "κανονικό" καλάι οπότε ήθελες πιο δυνατό κολλητήρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Χαχα, θα σου έδωσε lead free καλάι! ;D Ναι όντως το συγκεκριμένο λιώνει σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από το "κανονικό" καλάι οπότε ήθελες πιο δυνατό κολλητήρι. Μου βγηκε η πιστη λεμε! Πολλα νευρα! >:( http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2013 Τελικά με τον ενισχυτή, τι έγινε? ;D Οι λάμπες ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες και με τέτοιο καιρό έξω δεν είναι για ενισχυτές. Με πείσανε εδω και θα ασχολήθώ με κάτι πιο δροσερό όπως τα καλώδια τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβρη ;) ΩΩΩΩΠΑ! Ποιό χωριό της Μεσσηνίας είναι αυτό, γιατί θα είμαι διακοπές στην Φοινικούντα 25-27 του μήνα! Κατι τέτοια λένε και στο δικό μου χωριό , κοντά στον Πύργο.. ;) Σε λίγες ώρες θα λιάζω την "κορμάρα" μου στις παραλίες γύρω από την Πύλο. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω απο τη Φοινικούντα. Κάμια 10αρα χιλιόμετρα απο Πύλο είναι το χωριό μου. Θα κάτσω μόνο μια εβδομάδα οπότε δεν προλαβαίνεις να κεράσω γουρνοπούλα και κρασιά.... Παρ'ολα αυτά να πας οπωσδήποτε να δείς τις θάλασσες που έγινε η ιστορική ναυμαχία του Ναυαρίνου και να κάνεις μπάνιο σε ξακουστές ανα την υφήλιο παραλίες όπως η "Βοιδοκοιλιά". ΥΓ. Οι παραπάνω περιγραφές είναι αντικειμενικές και δεν περιέχουν καμία δόση τοπικισμού! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Οι λάμπες ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες και με τέτοιο καιρό έξω δεν είναι για ενισχυτές. Με πείσανε εδω και θα ασχολήθώ με κάτι πιο δροσερό όπως τα καλώδια τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβρη ;) Σε λίγες ώρες θα λιάζω την "κορμάρα" μου στις παραλίες γύρω από την Πύλο. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω απο τη Φοινικούντα. Κάμια 10αρα χιλιόμετρα απο Πύλο είναι το χωριό μου. Θα κάτσω μόνο μια εβδομάδα οπότε δεν προλαβαίνεις να κεράσω γουρνοπούλα και κρασιά.... Παρ'ολα αυτά να πας οπωσδήποτε να δείς τις θάλασσες που έγινε η ιστορική ναυμαχία του Ναυαρίνου και να κάνεις μπάνιο σε ξακουστές ανα την υφήλιο παραλίες όπως η "Βοιδοκοιλιά". ΥΓ. Οι παραπάνω περιγραφές είναι αντικειμενικές και δεν περιέχουν καμία δόση τοπικισμού! ;D ;D ;D Δεν χρειάζεται καμία δόση τοπικισμού για να παραδεχτούμε ότι μερικές από τις κορυφαίες παραλίες του πλανήτη λούζονται από το Ιόνιο και ότι μερικές από τις πλέον υποτιμημένες από αυτές βρίσκονται στην Πελοπόννησο... Αυτά είναι αντικειμενικότατα γεγονότα... ;) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 τοσες σελιδες για καλωδια και ουτε κουβεντα για τα evidence... :-[ :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 τοσες σελιδες για καλωδια και ουτε κουβεντα για τα evidence... :-[ :-[ Καλωδια ειπαμε να παρουμε αρχηγε,οχι να τιναξουμε τη μπανκα στον αερα... ;D...ακου εκει 133 ευρω για 6 μετρα καλωδιο!!! :o www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Καλωδια ειπαμε να παρουμε αρχηγε,οχι να τιναξουμε τη μπανκα στον αερα... ;D...ακου εκει 133 ευρω για 6 μετρα καλωδιο!!! :o Eιναι αλητεια Νικο το ξερω... Αλλα ειναι τοσο καλα τα ατιμα... Ειχα george l και mogami... Βρηκα μεταχειρα ενα Lyric HG και δε ξανακοιταξα πισω... Ειναι πολυ ακριβα παντως...μεταχειρισμενα μπορει να συμφερουν περισσοτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Τι να πω,αν οντως ακους τη διαφορα καλα εκανες,εγω δεν ακουω τιποτα.... ;D Προσωπικα εξακολουθω να πιστευω οτι τα καλωδια που εχουν το ιδιο capacitance ακουγονται και το ιδιο μια και το capacitance ειναι τo μονο....ακουστικο χαρακτηριστικο που μετραει... Οποτε οτιδηποτε καλωδιο πλησιαζει το George L σε capacitance ειναι...φιλος μου... ;D Απο εκει και περα μπορει και καλωδια με υψηλοτερο capacitance να αρεσουν σε καποιους μια και κοβοντας πριμα ταιριαζουν σε μουσικες με πολυ "γκαζι". Φυσικα οπως σου ειπα και πριν αν καποιος ΟΝΤΩΣ ακουει καποια διαφορα μπορει να επιλεξει το καλωδιο που του ταιριαζει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Smyro Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Κουτί το thread για ενισχυτές γιατί και εγώ ψάχνω καλώδια για τα πετάλια μου! :P Ψήθηκα για το spirit και jacks και εγώ. Αυτά τι λένε που έχει ο thomann? http://www.thomann.de/gr/hicon_flunderklinkenstecker_winkel.htm http://www.thomann.de/gr/hicon_jack_hi_j63m04.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση