panakon Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Τακη , Προς τα κει το βλεπω κι εγω να πηγαινει το πραγμα... Την ιδια εντυπωση μου'χει δωσει κ μενα το Boss RC300 ,πολυ basic στα εφε, ασε πια αυτο το μεγεθος του! :o Απο χτες κανω web ερευνα αγορας για πεταλιερα ανεξαρτητα πια απο looper,το οποιο οπως φαινεται θα το παρω ξεχωριστα...Εχω ψαξει τα Boss RC 2 , 3 , 30 ,50 κτλ..μεχρι στιγμης....Δεν εχω κοιταξει καθολου τα Jamman ! Ξεκιναω αμεσα το ψαξιμο!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Έχω μια ηλεκτροακουστική κιθάρα και θέλω να πειραματιστώ με διάφορα εφέ. Είμαι σε αρχικό στάδιο όπως καταλαβαίνετε. Αρχική ερώτηση: Γενικά οι πεταλιέρες και τα πεταλάκια τα πολυεφέ κλπ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ηλεκτροακουστική κιθάρα ή απαιτείται οπωσδήποτε ηλεκτρική κιθάρα; Διαθέτω μέχρι 80€. Θα μπορούσα να αγοράσω την zoom g1 four (77€) ή δεν ενδείκνυται για ηλεκτροακουστική αλλά μόνο για ηλεκτρική κιθάρα; (μόνο αυτή βρήκα στα λεφτά που διαθέτω και να έχει μια ποικιλία εφέ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση