Προς το περιεχόμενο

smartmedia card 64mb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αγαπητε Foxxxxxx, κανε μας τη χαρη να μη πεταγεσαι οταν δεν ξερεις καν για τι μιλαμε.

Ευχαριστω. 8)

Δεν σου κανω καμια χαρη εχουμε δημοκρατια(τουλαχιστον στο δικο μου πνευμα παρα εξω αμφιβαλω σιγα σιγα  ;D)

Ξερω να διαβαζω και να αντιλαμβανομαι δεν ειμαι χαζος  ;) αγαπητε  Waterfallllllllll  8)

(κατσε καλα θα σου παρω moog  :P)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν σου κανω καμια χαρη εχουμε δημοκρατια...Ξερω να διαβαζω και να αντιλαμβανομαι δεν ειμαι χαζος...

Δημοκρατια δεν σημαινει να μιλας πανω σε θεματα που δεν ξερεις. Κι αφου ξερεις να διαβαζεις, ριξε ενα ματι στο παρακατω λινκ για να παρεις μια ιδεα και να μη προτρεχεις και εκτιθεσαι. 8)

www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4976&idPhone2=4910

Το HTC One X+ (64GB version), αν και σαφως καλυτερο απο το iPhone 5 (64GB version) πωλειται απο €413 ως €476, ενω το iPhone 5 πωλειται απο €783 ως...€1040! :-X Εδω δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν:

ή στην HTC (οπως και σε αλλες εταιρειες) ειναι ηλιθιοι και δεν ξερουν να κοστολογουν σωστα τα προϊοντα τους και τα πουλανε πολυ φθηνα, ή η Apple υπερκοστολογει τα προϊοντα της και κλεβει τους πελατες της, οι οποιοι πελατες της_τουλαχιστον στον τομεα της κινητης τηλεφωνιας_ειναι στην πλειοψηφια τους ο ορισμος του fan boy.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δεν πειραζει, "συνηθισμενο το βουνο απ'τα χιονια", ή αλλιως, συνηθισμενοι οι οπαδοι του φρουτακίου να πληρωνουν Υπερ-κοστολογημενα προϊοντα, ειτε αυτα ειναι κομπιουτερ ειτε κινητα.

Ας προσεχαν... ;D

Εγω απαντησα για αυτο και δεν εκτιθεμαι καθολου! ;)

Αν θες να μου πεις κατι για να μην χαλασουμε και αυτο το θεμα στειλε μου πμ  :P

Εδω δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν:

ή στην HTC (οπως και σε αλλες εταιρειες) ειναι ηλιθιοι και δεν ξερουν να κοστολογουν σωστα τα προϊοντα τους και τα πουλανε πολυ φθηνα, ή η Apple υπερκοστολογει τα προϊοντα της και κλεβει τους πελατες της, οι οποιοι πελατες της_τουλαχιστον στον τομεα της κινητης τηλεφωνιας_ειναι στην πλειοψηφια τους ο ορισμος του fan boy.

Δυστυχώς, συμβαίνουν και τα δύο. Και στην ΗΤC είναι ηλίθιοι καθώς λόγω του κακού τους σέρβις και των κακών τους εταιρικών πρακτικών, καταρρέουν (το προηγούμενο τρίμηνο ήταν το πρώτο που παρουσίασαν ζημιά νομίζω) και η Apple υπερτιμολογεί τα προϊόντα της (και τα μαζεύει χοντρά από τo iTunes). Αλλά γιατί όχι; Εφόσον πουλάνε;

Συμπέρασμα: Πάρτε ένα Note ΙΙ (ή περιμένετε το III) να δείτε το φως το αληθινό...

(Περιμένω την τεράστια κwλoτούμπα που θα κάνει η Apple και τα fanboys τώρα με τις νέες μεγαλύτερες οθόνες. Καλή ευκαιρία να πουλήσουν iThumbs.)

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Το design πάντα θα πουλάει, εδώ πουλάνε τα ιταλικά προϊόντα που έχουν ΜΟΝΟ design και είναι παντελώς αναξιόπιστα, πόσο μάλλον η apple που τα προϊόντα της είναι και αξιόπιστα (όχι όσο νομίζουν τα fanboys αλλά σίγουρα στο μέσο όρο και ενίοτε και πάνω από αυτόν.)

Κάποτε είχαν και κορυφαίες επιδόσεις, όχι πια, πλέον οι άλλες πλατφόρμες έχουν καλύτερες επιδόσεις, όμως αυτό δεν αφορά το μέσο χρήστη, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους πωρωμένους οι οποίοι σπάνια θα πάρουν apple, αφού είναι κατά κανόνα πιο κλειστή πλατφόρμα.

Αυτα διαβαζει ο Στουρναρας και λέει, τους βαζουμε φορους , τους κοβουμε μισθους, τους παιρνουμε σπιτια και αυτοι διαπληκτίζονται  για το ποιο ειναι ανωτερο smartphone.

Κοπανάτε τους αλυπητα λολ

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου