stefanos1973 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο είναι μια λογική τιμή για μια smartmedia card 64mb; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Εξαρτάται πόσο χρήσιμη σου είναι στη δεδομένη στιγμή. Γιατί την θέλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Εξαρτάται πόσο χρήσιμη σου είναι στη δεδομένη στιγμή. Γιατί την θέλεις; H απάντηση "Για το Triton Le" δίνει 1.02 στο στοίχημα ;D Καλύτερα να αγοράσει από Online, γιατί εδώ είναι δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 δεν θα εδινα πανω απο 15 ευρω. Η αληθεια ειναι οτι οσοι τις πουλανε κρατανε υψηλη τιμη γιατι δεν ειναι ευκολο να βρεις Υπαρχουν τροποι ομως να φερεις ebay κλπ Eκτος και αν θες να πουλησεις. Αν θες να πουλησεις πιστευω οτι μπορεις να γδαρεις ευκολα καποιον που την εχει αναγκη για τον εξοπλισμο του υγ ποσα παιρνω αμα βαλω 100.000 ευρω στο 1.02, βαριεμαι να κανω τον πολλαπλασιασμο lol Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Ειχα αγορασει μια το 2004 για το κινητο μου, 55 ευρω. Θυμαμαι την αντιδραση ενος φιλου μου οταν του ειπα οτι το κινητο μου "φοραγε" καρτα 64ΜΒ, γυρναει απορημενος και μου λεει "εννοεις 4MΒ..." ;D ;D Τα 64ΜΒ τοτε ηταν τρελο νουμερο. Μετα 4 χρονια αγορασα μια αλλη καρτα για ενα αλλο κινητο, 8GB αυτη τη φορα, στα...18 ευρω. :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Και τώρα έχουν 64 από τη μάνα τους ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Το ξερω. Αγορασα ενα τετοιο πριν 3 βδομαδες. Εχει 64GB εσωτερικη μνημη, και δεν παιρνει καρτα. Δεν νομιζω να μου χρειαστει ε?... ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Ξέρω γω, το Kontakt το χωράει; ;D Γιατί με τα cpu που θα έχει, το παίζει σίγουρα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Τετραπυρηνος στα 1.7GHz φιλος... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Το ξερω. Αγορασα ενα τετοιο πριν 3 βδομαδες. Εχει 64GB εσωτερικη μνημη, και δεν παιρνει καρτα. Δεν νομιζω να μου χρειαστει ε?... ;D ;DΥπάρχουν και με 128, τα καινούργια iPxx ;D ;D ;D Τετραπυρηνος στα 1.7GHz φιλος... 8)Όσους πυρήνες και να βάλει, άμα δεν είναι το γνωστό φρουτάκι... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση