Ali Barout Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Γι αυτό δεν το 'πιασα το υπονοούμενο. Υ.Γ. Αγαπώ το https://www.slang.gr/. 11 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ενώ ο Στράτος που είναι και νεανίας το ήξερε.... Εγώ έχω υιό 18χρονο οπότε το ήξερα.... Ο Αλί δεν ξέρω που το άκουσε.... Δεν το λέτε το μάμαλο; Εγώ 38 χρονών είμαι και το θυμάμαι από πολύ μικρός που το λέγαμε. Τελικά μεγάλωσα στον υπόκοσμο, δεν εξηγείται αλλιώς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 Ρε παιδιά της πιάτσας, το αντιμάμαλο τι σας λέει δηλαδή; 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Ρε παιδιά της πιάτσας, το αντιμάμαλο τι σας λέει δηλαδή; Με κάρτα; Δεν ήξερα ότι είναι ναυτικοί όροι. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που η γλώσσα παίρνει το δικό της δρόμο, σαν τα ακκόρντα των κομματιών στις ταβέρνες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 53 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Τελικά μεγάλωσα στον υπόκοσμο, δεν εξηγείται αλλιώς. Κι εγώ σε δύο πανεπιστήμια σπούδαξα. Το ένα ήταν το πεζοδρόμιο ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 12:05 ΜΜ, Ali Barout είπε σαν τα ακκόρντα των κομματιών στις ταβέρνες υποκλίνομαι... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2022 Δηλαδή ο Μαμαλάκης είναι κυματοειδής; ή απλώς φραγκάτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Δηλαδή ο Μαμαλάκης είναι κυματοειδής; ή απλώς φραγκάτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση