dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ωραίοι στίχοι. κατα βάθως.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε κατα βάθως.... ... κήπως ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 Βρρρρρρε αχάρρρριστοι, είχε ή δεν είχε η βενζίνη 1,20 πριν δύο χρόνια στο λοκντάουν; Και το βαρέλι αρνητική τιμή; Αλλά... Αυτοί είσαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Βρρρρρρε αχάρρρριστοι, είχε ή δεν είχε η βενζίνη 1,20 πριν δύο χρόνια στο λοκντάουν; Και το βαρέλι αρνητική τιμή; Αλλά... Αυτοί είσαστε. φέρτε μας λοκνταουνια 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Βρρρρρρε αχάρρρριστοι, είχε ή δεν είχε η βενζίνη 1,20 πριν δύο χρόνια στο λοκντάουν; Και το βαρέλι αρνητική τιμή; Αλλά... Αυτοί είσαστε. Ήρεμα, ήρεμα Αλί.... Είσαι και μεγάλος άνθρωπος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Βρρρρρρε αχάρρρριστοι, είχε ή δεν είχε η βενζίνη 1,20 πριν δύο χρόνια στο λοκντάουν; Και το βαρέλι αρνητική τιμή; Δεν έχω 10.000 λίτρα ντεπόζιτο ρε γμτ, να φορτώσω για μερικά χρόνια .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Δεν έχω 10.000 λίτρα ντεπόζιτο ρε γμτ, να φορτώσω για μερικά χρόνια .... Το μυστικό κυρφιουζιονάρα μου είναι να έχεις το μάμαλο, κι ουχί το ντεπόζιτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 Παράθεση μάμαλο Κυριολεκτικά το μάμαλο είναι η δύναμη του κύματος προς τα έξω (και αντιμάμαλο αντίστοιχα προς τα μέσα). Τώρα για κάποιο ανεξήγητο λόγο από ναυτική ορολογία κατέληξε να σημαίνει τα φράγκα, τα γνωστά μπικικίνια, τον μπαμπακόσπορο. Περιέργο πράμα η γλώσσα λέμε. Γι αυτό δεν το 'πιασα το υπονοούμενο. Υ.Γ. Αγαπώ το https://www.slang.gr/. 1 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Γι αυτό δεν το 'πιασα το υπονοούμενο. Υ.Γ. Αγαπώ το https://www.slang.gr/. Ενώ ο Στράτος που είναι και νεανίας το ήξερε.... Εγώ έχω υιό 18χρονο οπότε το ήξερα.... Ο Αλί δεν ξέρω που το άκουσε.... Επεξεργασμένο 10 Ιουνίου 2022 από cigaret13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Γι αυτό δεν το 'πιασα το υπονοούμενο. Υ.Γ. Αγαπώ το https://www.slang.gr/. άλλο το μάμαλο και άλλο το παράμαλλο.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση