Προς το περιεχόμενο

George Duke RIP

Waterfall-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αυτο το γ___μενο το '13 δεν λεει να τελειωσει.....

Αλλα αυτο φταιει η το οτι μεγαλωσαμε, γερασαμε μαζι με τα ειδωλα μας και η φυση, ο χρονος απλα κανουν τη δουλεια τους;

Αλλη μια απωλεια, κριμα.......

Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλα αυτο φταιει η το οτι μεγαλωσαμε, γερασαμε μαζι με τα ειδωλα μας και η φυση, ο χρονος απλα κανουν τη δουλεια τους;

Όπως έγραψε και ο Περικλής, δυστυχώς αυτό είναι.

Και - πάλι δυστυχώς - τέτοια νέα θα ακούμε συχνά.

Τεράστια απώλεια ο G. Duke, αλλά ευτυχώς άφησε πίσω του μουσική για δέκα γενιές.

Something Wicked This Way Comes

απο τους καλυτερους χειριστες Rhodes pianos

Από τον Duke και τον Μax Midlleton aγάπησα τον ήχο των Rhodes χωρίς να έχω σχέση με τα πλήκτρα...αυτοί οι 2 μου χαρακτήρισαν μια ολόκληρη εποχή. Α ρε George...

http://www.youtube.com/watch?v=4gZr5sqJmV0

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Administrator

Παραμεγαλωσαμε και μαζι μας τα ειδωλα μας.

It's a one-way street.

Είναι αναπόφευκτο και λυπηρό αλλά είναι η ζωή η ίδια.

Εντύπωση μου έκανε που ακολούθησε τη σύζυγο του. Κάποιοι άνθρωποι είναι τυχεροί που γνώρισαν το έτερο ήμισυ τους. Ξέρω πολύ λίγους. Και όλοι τους ακολούθησαν πολύ σύντομα στο θάνατο. True story.

RIP George Duke.

Live and let Live.

• Guru

Τεραστιος...εδω, με τον Frank. H συνεισφορα του στον ηχο του Zappa εκεινης της

περιοδου, της κατα πολλους καλυτερης, ηταν καθοριστικη.

Ενα συμβαν που θα το βρειτε στο DVD ..Down the Rhodes (η στο google )

Σε καποια στιγμη εμφανιζεται ο Duke  μαζι με τον Chick Corea και γελωντας αφηγουνται:Duke -καποτε στην δεκαετια του 70 σε καποιο gig ηταν να παιξω και φορτωσα το Rhodes στο αεροπλανο ...οταν πηγα να το παραλαβω διαπιστωσα οτι οι λεβεντες το ειχαν πεταξει κατω και το ειχαν σπασει... ??? ???

Απελπισμενος στο soundcheck το γνωστοποιω στος ανθρωπους που ετρεχαν το gig και αυτοι δεν ηξεραν τι να κανουν...τοτε Βλεπω τον Chick και τον ρωταω -θα με αφησεις να παιξω με το Rhodes σου ;

Chick Corea : αν δεν μου το καταστρεψεις θα στο δωσω...Γελωντας .. και οι δυο !!!! ;D ;D

Duke :α ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ CHICK!!

Chick:σε αληθινο χρονο : ακομα μου χρωστας τα 6 πληκτρα που εσπασες .. σκανε στα γελια γιατι ο Duke ηταν γνωστος για το βαρυ αλλα και γρηγορο χερι που διεθεται!!!!

Ετσι για να τον θυμομαστε γελαστο ,πλακατζη & αξιαγαπητο και οπως ειπε και  ο yameth  εναν ανθρωπο που ΓΝΩΡΙΣΕ το ετερον ημισυ του (οταν του ελειψε πηγε να το βρει )  :'(

ΑΝ θελετε να βρειτε το down the rhodes ψαξτε το ειναι και μεσα στο noiz σε λινκ απο τον Λουκα τον συμφορουμιτη !!

Για να τιμησω τον μεγαλο αυτον μουσικο οποιος απο τα μελη θελει και εχει Rhodes που χρειαζεται ανακατασκευη θα βοηθησω χωρις  αμοιβη να γινει custom to πιανο με το ονομα του GEORGE DUKE !!! Δηλαδη δεν θα παρω αμοιβη για την custom εργασια (μονο τα υλικα & ανταλλακτικα θα πληρωσει ο ιδιοκτητης ) Οι εσωτερικες εργασιες ομως ειναι εκτος custom  ;D ;D

Για να τιμησω τον μεγαλο αυτον μουσικο οποιος απο τα μελη θελει και εχει Rhodes που χρειαζεται ανακατασκευη θα βοηθησω χωρις  αμοιβη να γινει custom to πιανο με το ονομα του GEORGE DUKE !!! Δηλαδη δεν θα παρω αμοιβη για την custom εργασια (μονο τα υλικα & ανταλλακτικα θα πληρωσει ο ιδιοκτητης ) Οι εσωτερικες εργασιες ομως ειναι εκτος custom  ;D ;D

Δηλαδη πως θα γινει "custom to πιανο με το ονομα του GEORGE DUKE"? Θα κολλησεις πανω ενα ταμπελακι με το ονομα του? :P

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Φερε εσυ το πιανο και το πως και τι αστο σε μενα .. :Pθα γινει κατι σαν memorial customization δεν ξερω ακομα πρεπει να βρω κατι η ο ενδιαφερομενος ισως εχει καποιες ιδεες ..θα δουμε  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου