Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Πρόκειται για το νέο single των DT από τον επερχόμενό τους δίσκο!Εμένα με ενθουσίασε,εσάς; More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Το έχω ακούσει 2-3 φορές από χθες...Φοβερό κομμάτι! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Καλο. Αλλα: Τα ντραμς ειναι αυτα που το (με) χαλανε. Κουραστικοτατα/πολυ μπροστα/υπερβολικα. Calm down Mr Mangini, θα σου φυγει καμια μπακετα και θα χτυπησεις καποιον διπλα σου... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Καλο. Αλλα: Τα ντραμς ειναι αυτα που το (με) χαλανε. Κουραστικοτατα/πολυ μπροστα/υπερβολικα. Calm down Mr Mangini, θα σου φυγει καμια μπακετα και θα χτυπησεις καποιον διπλα σου... ;D Προσπαθεί να αποδείξει -χωρίς λόγο kateme- στους DT fans ότι αξίζει.Ναι,δεν είναι ο Portnoy κυρίως γιατί ο Portnoy ήταν ο leader της μπάντας και το παίξιμό του έδινε άλλη υπόσταση στα τραγούδια τους,αλλά είναι κορυφαίος drummer και κακώς προσπαθεί να κάνει το κάτι πολύ παραπάνω. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 μου βγαζει κατι απο late 80s το κομματι μεχρι τη μεση...... ::) οντως πολυ δυνατα τα τυμπανα και λειπει αυτο το "groove".... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση