Stel Andre Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Χαιρεται συμφορουμιτες! Πολυ μελωδικη διαθεση τελευταια κατι που φαινεται κ στον αυτοσχεδιασμο που παραθετω! Περιμενω τα σχολια σας :) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 απίστευτη σύνθεση σου πηγαίνει πολύ αυτό το στυλ... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Μπράβο Στέλιο, πάρα πολύ ωραίο σόλο! 8) Μου άρεσε που χώρισες το σόλο σε sections όπως επίσης και τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα που εξυπηρετούσαν αυτόν τον σκοπό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Είσαι ωραίος και μελωδικός ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Μπράβο Στέλιο, πάρα πολύ ωραίο σόλο! 8) Μου άρεσε που χώρισες το σόλο σε sections όπως επίσης και τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα που εξυπηρετούσαν αυτόν τον σκοπό. Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια! Μ'αρεσει να ειναι themed τα σολα μου. Να μην ειναι τυχαιο το παιξιμο αλλα να χει κατι να πει.. Το σολο ειναι η φωνη μας και σιγουρα παντα κατι εχει να πει αυτη η φωνη. Καπως ετσι σκεφτομαι εν ολιγοις! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια! Μ'αρεσει να ειναι themed τα σολα μου. Να μην ειναι τυχαιο το παιξιμο αλλα να χει κατι να πει.. Το σολο ειναι η φωνη μας και σιγουρα παντα κατι εχει να πει αυτη η φωνη. Καπως ετσι σκεφτομαι εν ολιγοις! Πολύ σωστή η σκέψη σου και πολύ καλό το αποτέλεσμα,μπράβο και απο μένα :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Όντως emotional.Είναι και το backing φοβερό και οδηγεί σε ένα όμορφο αποτέλεσμα.Περιμένω και άλλες συνθέσεις. 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Συντομα θα ανεβουν κι αλλα! ;D Εχω εμπνευση.. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Ο ήχος πολύ καλός μου θυμίζει Dhalif Ali. Εσένα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Ο ήχος πολύ καλός μου θυμίζει Dhalif Ali. Εσένα ?Γιατί γράφει ουπς wrong account του θύμισε τον εαυτό του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση