audiokostas Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Μου είπαν ότι έχει να κάνει με το πότε θα στείλει ακυρωτικό η άλλη τράπεζα και αν δεν έχει στείλει μέσα σε 15 μέρες θα πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο να την κάνουν αυτοί την ακύρωση. Ακριβώς έτσι είναι. Ούτως ή άλλως και άμεσα να ακύρωνε η άλλη Τράπεζα (ή μάλλον ο Thomann ειδοποιεί την συνεργαζόμενη με αυτόν Τράπεζα) τα λεφτά δύσκολα θα τα έβλεπες αυθημερόν στον λογαριασμό σου. Αλλά την μυρίζομαι την δουλεία... Θα τραβήξει ακρατές μέρες αυτή η κατάσταση όπως με όλα τα πράγματα που δεν υπάρχει σαφής διευκρίνιση.Η Τραπεζικές διαδικασίες είναι απόλυτα καταγεγραμμένες και σύμφωνες με ελέγχους εσωτερικούς και εξωτερικούς και δεν υπόκεινται σε "μυρίσματα" αλλά Τραπεζικούς κανονισμούς και νομοθεσίες. Ξαναπάρε την Τράπεζά σου και θα είναι πρόθυμοι να σε ενημερώσουν. Βλέπω το καλοκαιρινό δώρο στον εαυτό μου να πηγαίνει για Σεπτέμβρη. :-[ Μην του το πεις. Δεν θα το καταλάβει μέσα στο καλοκαίρι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Εμένα σε μια παρόμοια περίπτωση αλλά στη eurobank, με prepaid κτλ έκανε ένα μήνα να μου επιστραφεί το ποσό,καπού εκεί σε κόβω. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
YFCBanana Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Πφφφφφφφ αυτό φοβόμουν ότι θα πάρει κάνα μήνα. :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Κακως,πολυ κακως...γενικα το χειριστηκες λαθος το θεμα Καταρχην επρεπε να μυρισεις τα νυχια σου,μετα επρεπε να ζητησεις απο ΕΜΑΣ να μυρισουμε τα νυχια μας,μετα επρεπε να πας σε μια καφετζου ,ΜΕΤΑ να ρωτησεις το ΝΟΙΖ αν ξερει τι γινεται με τις επιστροφες χρεωσεων σε πιστωτικες καρτες (το μονο σωστο βημα που εκανες) και τελος να αποτανθεις στην εκκλησια...ΤΙ δουλεια εχουν ανθρωπε μου οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ με τις...ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ καρτες? ;D ;D ετσι ειναι αυτοι οι τραπεζιτες,πινουν το αιμα του λαου φιλως... ;D Δεν κρατιεμαι απο τα γελια...... ??? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Χαιρομαι ιδιαιτερα που σε εκανα να γελασεις στους χαλεπους καιρους που ζουμε. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση