longshadow Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Κάτι δικό μου μετά απο πάρα πολύ καιρό. :) (Sorry για το link αλλά είναι αρκετά μεγάλο για επισύναψη) https://app.box.com/s/m51868bfg8u94zih99ua Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Εντάξει Γιώργο, είσαι μουσικός. 8) Πώς μου αρέσει που αφήνεις τον χώρο να δουλεύει για σένα. Δεν τον στραγγαλίζεις. Ωραίος πολλάκις! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Tι "μουσικός" κιθαρίστας είναι ο ψηλός! Μ' άρεσε πολύ, βέβαια είμαι και οπαδός των "μεγάλων εβδόμων" (του τέλους) ;) Μπράβο! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Μπράβο και πάλι μπράβο,παίξιμο γιά σεμινάριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Δροσιστικές νότες,κάτι που έχουμε ανάγκη,ώριμο παίξιμο φίνα!!στο 2:13 έβαλες delay dry?χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας,η συμβουλάτορας,ίσως αν κρατούσες λίγο παραπάνω το vibrato σου, και έβαζες ελάχιστη αγριάδα,τις ''ουρίτσες'' δηλαδή νομίζω θα ήταν Το ''φτιάξιμο'' λεπτομέρειες, ξέρεις ;D, ;) Super ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Γεια σου Longhair ponytail! :D Δεν είναι φοβερό πως μέσα στο ράθυμο, ζεστό καλοκαίρι και την αίσθηση πως οι γύρω της γειτονιάς την έκαναν, γράφουμε τα καλύτερα; Κατι λέει αυτό... Well done again. Nice tone! Υ.Γ. Δεν γράφεις πάλι για τους νεότερους με τι έγραψες; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Μ αρεσουν τρελλα οι "ανασες" που δινεις στο κομματι.Πολυ ωραιος ηχος επισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 ηχάρα και φρασάρες! πολύ ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Δηλώνω fan, μπράβο ψηλέ :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Άψογος (όπως πάντα) ο μακροΐσκιωτος. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση