Προς το περιεχόμενο

Kemper Profiling Amp question

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιστεψε οτι δεν γραφω σε αυτο το site για να παραπλανισω τον κοσμο!!!!

Ολοι εδω μεσα γραφουμε για να βοηθηθουμε μεταξυ μας,δεν κανουμε διαγωνισμο γνωσεων!

Ετσι νομιζω :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Ναι βρε, μην παρεξηγιέσαι  :), το ξέρω. Απλά δεν το εξήγησες καλά απ' την αρχή (ή εγώ δεν το κατάλαβα, παιζει κι αυτό  8)).

Ο μικρος ενισχυτης ο οποιος εχεις volume απο 1 μεχρι το 10 αποδιδει το μεγιστο της δυναμης του στο 5-6(αναλογα το κατασκευαστη παντα).

Αν ο κατασκευαστής είναι μάπας κι αν είναι τόσο μάπας που ο ενισχυτής να βγάζει καταστρεπτική παραμόρφωση σε μεγάλες εντάσεις.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ναι βρε, μην παρεξηγιέσαι  :), το ξέρω. Απλά δεν το εξήγησες καλά απ' την αρχή (ή εγώ δεν το κατάλαβα, παιζει κι αυτό  8)).

Αν ο κατασκευαστής είναι μάπας κι αν είναι τόσο μάπας που ο ενισχυτής να βγάζει καταστρεπτική παραμόρφωση σε μεγάλες εντάσεις.

Δεν παρεξηθηκα :D :D :D :D :D

εαν ειναι δυνατον.

Ισως να μην το ειπα καλα,ξερεις καμια φορα τα γραφεις πιο δυσκολα με λεξεις και προτασεις απο τα να τα  πεις με το στομα ;D ;D ;D ;D ;D ;D

metal και φραπε!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου