theoctapus Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Πιστεψε οτι δεν γραφω σε αυτο το site για να παραπλανισω τον κοσμο!!!! Ολοι εδω μεσα γραφουμε για να βοηθηθουμε μεταξυ μας,δεν κανουμε διαγωνισμο γνωσεων! Ετσι νομιζω :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ Ναι βρε, μην παρεξηγιέσαι :), το ξέρω. Απλά δεν το εξήγησες καλά απ' την αρχή (ή εγώ δεν το κατάλαβα, παιζει κι αυτό 8)). Ο μικρος ενισχυτης ο οποιος εχεις volume απο 1 μεχρι το 10 αποδιδει το μεγιστο της δυναμης του στο 5-6(αναλογα το κατασκευαστη παντα). Αν ο κατασκευαστής είναι μάπας κι αν είναι τόσο μάπας που ο ενισχυτής να βγάζει καταστρεπτική παραμόρφωση σε μεγάλες εντάσεις. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Ναι βρε, μην παρεξηγιέσαι :), το ξέρω. Απλά δεν το εξήγησες καλά απ' την αρχή (ή εγώ δεν το κατάλαβα, παιζει κι αυτό 8)). Αν ο κατασκευαστής είναι μάπας κι αν είναι τόσο μάπας που ο ενισχυτής να βγάζει καταστρεπτική παραμόρφωση σε μεγάλες εντάσεις. Δεν παρεξηθηκα :D :D :D :D :D εαν ειναι δυνατον. Ισως να μην το ειπα καλα,ξερεις καμια φορα τα γραφεις πιο δυσκολα με λεξεις και προτασεις απο τα να τα πεις με το στομα ;D ;D ;D ;D ;D ;D metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση