vaste Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Θέλω να αλλάξω λάμπες στον ενισχυτή μου ( ashdown fallen angel 60 dsp combo ), αλλα δεν ξερω ποιες να διαλέξω , ο τυπος την λάμπας ειναι EL34 , επισης δεν ξερω αν αξιζει να δωσω πολλα λεφτα για λαμπες και ποιες ειναι οι διαφορες απο λαμπα σε λαμπα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
socratis Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 γιατι να αλλάξεις λαμπες? if it works dont fix it.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaste Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 Τις ακουω να βγαζουν κατι σαν βουητα στο παιξιμο ειδικα σε χαμηλες συχνοτητες , και οταν ρωτησα μου ειπαν οτι μαλλον πρεπει να αλλαξω λαμπες . Πιστευεις οτι αξιζει να τις αλλαξω μονο οταν σταματησουν να δουλευουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 Άλλαξέ τες, ειδικά αν έχεις ακόμη τις "μαμά". Οικονομικές και αρκετά καλές EL34 είναι οι ElectroHarmoniX (~30ευρώ/ζευγάρι) και ίσως θα ήταν καλή ιδέα να αλλάξεις και τις προενισχύτριες σε αυτή τη φάση. Και, όχι μην περιμένεις να σταματήσουν τελείως να παίζουν για να τις αλλάξεις! Αν τις έχεις αρκετό καιρό προχώρα στην αλλαγή τους. Καλώς ήρθες και στο ΝοιΖ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaste Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Σε ευχαριστω πολυ φιλε , θα αλλαξω τις λαμπες λοιπον ,ισως και τις προενισχυτριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση