Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με DOD YJM 308

socratis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά!

Εχω αρχίσει το τελευταίο καιρό να πειράζω τα πετάλια μου για να τα ταιριάξω σε αυτό που θελω. Στο 308 εκανα καποιες αλλαγές πυκνωτών και γενικά μου άρεσε...όμως δεν μου εφτανε..., ήθελα να βάλω καποια switch για να αλλάζω το input cap. Επειδή δεν είχα τρυπάνι αφησα για καποιο καιρό το πεταλι σε ενα ραφι. Οταν τελικά εκανα τις τρύπες για τα switch, δοκιμασα το 308 αν ειναι ολα ενταξει, όμως το πετάλι "αρνειται" πεισματικά να παιξει. Εκανα κάποιες δοκιμές και παρατηρησα ότι το το σήμα φτάνει μεχρι την εισοδο του op amp(4558) ενώ όμοια σημα περναει από την εξοδο του μεχρι το output jack. Εβαλα socket και αντικατέστησα τον 4558 όμως παλι δεν εγινε τιποτα...

Το κυκλωμα ειναι πολυ απλό και μου φαινεται γελοίο που δεν μπορω να βρω ακρη, πιθανοτητα το πρόβλημα πρέπει να ειναι  απλό, αλλά μάλλον υπερβαίνει την δική μου εμπειρία...

Αν καποιος εχει ιδέα (οποιαδηποτε) για το τι μπορεί να συμβαίνει θα ηταν χρησιμο να απαντήσει

Υ.Γ. Μην εχοντας εμπειρία ειχα χρησιμοποιήσει κολλητηρι 60Wt και εκαψα ενα κομματι της PCB (η οποία ειναι η χειρότερη που εχω δει σε πετάλι) όμως το ειχα διορθωσει παλιοτερα και το πετάλι δουλευε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το σήμα όπως είπες φτάνει μέχρι το output jack τότε μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με τις γειώσεις σου,τσεκαρέ τες μήπως υπάρχει κάποια ελλιπής ή κάποια ανεπιθύμητη.

Flying High Again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου