Tzo87 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Κάποιες διασκευές/αυτοσχεδιασμοί μου. Περιμένω τα σχόλια, την κριτική ή τα βρισίδια σας! Μία διαδικτυακή συνεργασία με άλλους δύο κιθαρίστες, από το site "musicheaven.gr" (Εγώ είμαι ο DrLove) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Συγχαρητήρια Γιώργο,είναι ολοφάνερο πως είσαι μελετημένος κιθαρίστας με πολύ ωραίο feel!!Keep it up! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tzo87 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και το σχόλιό σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Πολύ ωραίο το παίξιμό σου φίλε Γιώργο! Μου άρεσε ιδιαίτερα ο αυτοσχεδιασμός σου με την ακουστική. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tzo87 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2013 Να είσαι καλά, geodimitri! Χαίρομαι που σου άρεσε και σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2013 Φίλε Kitharista 87 είσαι όντως καλός κιθαρίστας,ωραίες ιδέες με σωστό παίξιμο,καλά το κομμάτι με την ακουστική είναι μαγικό. Τώρα μπήκες στο κλαμπ των χρεωμένων. Θα χρωστάς τουλάχιστον ένα κομματάκι τον μήνα ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tzo87 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2013 kbasilis, δεν νιώθω χρεωμένος γιατί σχόλια σαν το δικό σου είναι η αμοιβή μου. :) Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 Γεια σου ρε Δοκτωρα της αγαπης. Καλως ηρθες. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tzo87 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2013 Γεια σου Σπύρο, καλώς σε βρήκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tzo87 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση