audiokostas Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Ορίστε κλάψα.... Απλώς να επισημάνω ότι τα eden είναι Κινέζικα (συνήθως έρχονται στη πόρτα σου πάμφθηνα από Κίνα) και λίγο τζόγος. Εχω δει σώμα για πέταμα, έχω πάρει μπράτσο (μπάσου) άψογο (για τα λεφτά του) και έχω ακούσει ιστορίες για όλα τα γούστα. Αλλά σίγουρα δεν θα νοιώσεις και μεγάλες ενοχές αν αποτύχεις. ;) O Γουγούς και ο φίλος του (ο Μπουμπους*) που παίρνει τα b rated (ενίοτε χωρίς τίποτα ουσιαστικό λάθος) είναι Άγγλοι με καλά ξύλα και οκ specs. * http://www.ebay.co.uk/sch/boobooguitarsuk/m.html?item=400538100207&pt=UK_Guitar_Accessories&hash=item5d41ee61ef&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Απλώς να επισημάνω ότι τα eden είναι Κινέζικα Όσο κατεβαίνει το budget...τόσο το ρίσκο ανεβαίνει... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση