Guru Alter Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 κατα καιρους βλεπω μερικα εξαιρετικα fingerstyle κομματια να ανεβαινουν στο site, οποτε ζηλεψα ;D και ειπα να ανεβασω και εγω ενα. ειμαι και διακοπες, χρονος υπαρχει.. δυστυχως μικροφωνα κτλ ειναι αθηνα :D οποτε η ποιοτητα του ηχου ειναι καπως θλιβερη ειναι κολλημα να μελετας αυτο το στυλ, αν και δυσκολο για μενα τωρα με τα προσφατα (λογω τελευταιου κολληματος με την κλασικη) μακρυα νυχια - παντα επαιζα με κοντα, αλλα τελος παντων.. ps. το τελευταιο μερος ειναι ασχετο, απλα δεν κανει edit o laptop YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Εξαιρετικό φίλε Alter. Τι σου κάνει η τζαζ τελικά έ; :) Μου άρεσε ιδιαίτερα το walking bass γύρω στο 0.45. Παρατήρησα ότι έχεις μία ιδιαίτερη τεχνική στο δεξί σου χέρι (μιας και είσαι αριστερόχειρας). Το ίδιο είχα προσέξει και στην τζαζ-ηλεκτρική όταν σε είχα δει live με τον Βασιλάκη πριν κανα δυο χρόνια αν θυμάμαι καλά. Τα δάχτυλα σου μου θυμίζουν χειρουργικά εργαλεία ;D Καλές διακοπές http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 αν και δυσκολο για μενα τωρα με τα προσφατα (λογω τελευταιου κολληματος με την κλασικη) μακρυα νυχια - παντα επαιζα με κοντα, αλλα τελος παντων.. Συνέχισε και θα σου γυρίσει "τούμπα" και μετά δεν θα μπορεις να παιξεις με κοντά. ;D Καλό υπόλοιπο διακοπών. Για το παιξιμο δεν χρειάζονται σχόλια, απλά όταν γυρίσεις πίσω να το γράψεις και κανονικά και να το ξαναβάλεις εδώ. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Μέτριος ήχος (λογικό) αλλά εξαιρετικό παίξιμο. Θα μου επιτρέψεις όμως να πως ότι προσωπικά το είδα περισσότερο σαν μία fingerstyle άσκηση πάνω σε blues δρόμους/μελωδίες παρά σαν κομμάτι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 πολυ ωραιο παιξιμο και πολυ ωραια θεματα επαιξες :) απλος προτιμω αυτα τα παιξιματα με πενα/δαχτυλα και mute οι μπασες χορδες για να βγαινει κατι σαν μπασοκρουστο :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Μ'άρεσε το πανάκι για τον ιδρώτα ;D τα ίδια τραβάω κι εγώ με την ηλεκτρική,τώρα καλό είναι το figure style που έχεις,από πλευράς τεχνικής εννοώ, όσο για το τραγούδι δεν τρελάθηκα κιόλας,πιστεύω ότι κάτι άλλο θα σε αναδείκνυε πιο πολύ,ατυχής επιλογή,και με δεδομένο τον όχι καλό ήχο,πάλι καλά βγήκε,περιμένω οπωσδήποτε καλύτερα πράγματα από σένα ;) ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 απλος προτιμω αυτα τα παιξιματα με πενα/δαχτυλα και mute οι μπασες χορδες για να βγαινει κατι σαν μπασοκρουστο συμφωνω, και τα thumb picks ακομα καλυτερα για αυτα τα στυλ παιξιματος, αλλα ειναι και να σου καθονται στο χερι αυτες οι τεχνικες. εμενα μου ερχοταν παντα τελειως αφυσικες, δεν τις εχω καθολου. κατα τα αλλα αυτο το κομματακι ειναι οντως κατι σαν τεχνικη ασκησουλα. δεν το πολυπαιζω αυτο το στυλ, αλλα εχουν δικιο που λενε οτι αν αρχισει και το συνηθιζει ο αντιχειρας τα υπολοιπα πανε απο μονα τους καπως.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 συμφωνω, και τα thumb picks ακομα καλυτερα για αυτα τα στυλ παιξιματος, αλλα ειναι και να σου καθονται στο χερι αυτες οι τεχνικες. εμενα μου ερχοταν παντα τελειως αφυσικες, δεν τις εχω καθολου. κατα τα αλλα αυτο το κομματακι ειναι οντως κατι σαν τεχνικη ασκησουλα. δεν το πολυπαιζω αυτο το στυλ, αλλα εχουν δικιο που λενε οτι αν αρχισει και το συνηθιζει ο αντιχειρας τα υπολοιπα πανε απο μονα τους καπως.. Αν και δεν είμαι γνώστης του είδους τον Doud Young τον θεωρώ πολύ καλό https://www.youtube.com/channel/UCloCZcj3vsTuJV_lOhDGLBQ https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2013 Μπράβο Alter όταν μπορέσεις κάνε και ένα με τον εξοπλισμό σου(μικρόφωνα κτλ)καλές διακοπές. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2013 Μια χαρα δουλεια θα το τζαμαρω με φυσαρμονικα το μεσημερι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση