chris gti Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Σεμινάριο. Respect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Αισθητική, γούστο, μουσικότητα, αντισυμβατικό παίξιμο. Όταν γυρίσω στη σπηλιά μου θα το μελετήσω κι εγώ μήπως κλέψω τίποτα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ και όλους τους υπόλοιπους.....(Κώστηδες, Σταύρο, Chris, JJ :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Είχα ανάγκη απο μία μικρή "σπρωξιά", ίσως αρχίσω να ξανασκαλίζω δικά μου πράγματα, έτσι για τη πάρτη μου. Έλα ρε Γιώργο τι "ίσως". Άντε παλικάρι μου ξεκίνα. Όλοι θα βγούμε ωφελημένοι, κι εσύ κι εμείς. ;) Όταν γυρίσω στη σπηλιά μου Εννοείς στον (Θαυμαστό) Νέο Κόσμο? :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 longshadow δεν έχω λόγια,πραγματικά.Πάρα πολύ μεστό παίξιμο,τρομερός ήχος,ο ορισμός του feel σε κάθε νότα,πραγματικά το solo σου τα έχει όλα.Συγχαρητήρια,θέλουμε κι άλλα τέτοια jams τώρα που μπορείς! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Έλα ρε Γιώργο τι "ίσως". Άντε παλικάρι μου ξεκίνα. Έχει συμβόλαια και ρήτρες φίλωσ. ;) Δεν είναι έτσι απλά τα πράματα. Για ερασιτέχνη με έχεις; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Δηλαδη περιμενατε τιποτα χειροτερο απο τον Γιωργο ;; Ο ανθρωπος εχει κανει καμποσα χιλιομετρα στο παλκο εχει και το ταλεντο και κενταει.!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) @Αudiokostas : την εκανες με ελαφρα πηδηματακια εμαθα !!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Τα μπράβιτα άρχοντα. Ωραίο soundtrack για βόλτα στην πόλη. Για τα παιξίματα κτλ. δε λέω τίποτα. Είναι γνωστά. (Αυτά τα καφέ-τέτοια bt πολύ τα γουστάρω.) Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Πολύ ωραίο μπάσο λονγκσαντοου . ;D Βέβαια σε βοηθάει και ο κιθαρίστας στο μπακινγκ τρακ που απλά γαζωνει κενταει , σπέρνει και θερίζει ταυτόχρονα :-X Respect !!! Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση