longshadow Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Τους τελευταίους μήνες ο ενισχυτής μου βρισκόταν μονίμως στον χώρο που κάνουμε πρόβες με τη μπάντα. Είχα συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια όταν είχα όρεξη να παίξω ή να γράψω κάτι να τον έχω εύκαιρο στο σπίτι και λόγω της απουσίας του είχα σχεδόν σταματήσει να παίζω πέρα απο τις πρόβες (είμαι σε δύο μπάντες τον τελευταίο καιρό). Στο σπίτι είχα φτάσει στο σημείο να πιάνω τη κιθάρα μόνο όταν έπρεπε να κοιτάξω κάποιο κομμάτι πριν απο πρόβα. Εδώ και μία εβδομάδα που τον έχω πάλι στο χώρο μου άρχισα σιγά σιγά να ξαναπαίζω και ηχογράφησα ξανά κιθάρα μετά απο πολύ καιρό. Αφορμή στάθηκε ένα groovάτο bt που βρήκα τυχαία στο youtube και μου έκανε κλικ. 8) :) smoothngroovy-longshadow.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Τους τελευταίους μήνες ο ενισχυτής μου βρισκόταν μονίμως στον χώρο που κάνουμε πρόβες με τη μπάντα. Είχα συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια όταν είχα όρεξη να παίξω ή να γράψω κάτι να τον έχω εύκαιρο στο σπίτι και λόγω της απουσίας του είχα σχεδόν σταματήσει να παίζω πέρα απο τις πρόβες (είμαι σε δύο μπάντες τον τελευταίο καιρό). Στο σπίτι είχα φτάσει στο σημείο να πιάνω τη κιθάρα μόνο όταν έπρεπε να κοιτάξω κάποιο κομμάτι πριν απο πρόβα. Εδώ και μία εβδομάδα που τον έχω πάλι στο χώρο μου άρχισα σιγά σιγά να ξαναπαίζω και ηχογράφησα ξανά κιθάρα μετά απο πολύ καιρό. Αφορμή στάθηκε ένα groovάτο bt που βρήκα τυχαία στο youtube και μου έκανε κλικ. 8) :) Πάρα πολύ ωραία!!! άψογος,με ουσία,και γαμ.τη φρασεολογία-συναίσθημα μ άρεσε πολύ ;) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Το γνωστό μεστό παίξιμό σου, με τον φοβερό ήχο και τo καταπληκτικό phrasing, που όντως είχε λείψει τον τελευταίο καιρό από το noiz. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Πρόλογος,κυρίως θέμα,επίλογος,όσες φορές και να τ'ακούσεις ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα! Φρασεολογία αλλού :o .Ήχος "μεστός".Το κρατάω γιά μελέτη (δεν κάνω πλάκα ;)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Ζωγράφος ο ψηλός. Εύγε! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Πολυ ομρφο παιξιμο και ηχος. Με τι παιζεις αν επιτρεπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Πολύ ωραίος αυτοσχεδιασμός, με φοβερή φρασεολογία και παίξιμο με συναίσθημα. Μπράβο!!! :) Θα σου ήταν εύκολο να βάλεις το λινκ από το backing για να κάνουμε λίγο προπόνηση σπίτι; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vidshark7 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Εγώ δεν έχω, παρά να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες... Απλά φανταστικό! Good job! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Με τι παιζεις αν επιτρεπεται? Αν και δεν έχει σημασία .... και με σκουπόξυλο τον ίδιο ήχο θα είχε ο Γιώργος ;D Ακούω τα βαριά μαόνια της γριάς ή ιδέα μου είναι ? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Εύγε νεαρέ μου. Έχεις λαμπρό μέλλον. Σε κόβω να πηγαίνεις πολύ μπροστά. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση