geodimitri Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Εντάξει τα di είναι πολυ πριμα ... Επειτα με την κιθάρα πως ακούγεται ; Και ξανά λέω . Τα πριμα του πεταλιου στο τέρμα ... Μια χαρά ακουγόταν και μετά. Άμα το συνδέσεις και με κάποιον ενισχυτή, πιστεύω ότι θα μπορέσεις να φέρεις τα πρίμα εκεί που θέλεις. Αλλά σου ξαναλέω ότι ούτε στο playthrough με χάλασε ο ήχος. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Άρη το συνδέεις στο emulated output ή το πήγες μέσο ενισχυτή και όλα τα σχετικά? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Άρη το συνδέεις στο emulated output ή το πήγες μέσο ενισχυτή και όλα τα σχετικά? Στην λούπα του evh που παρεμπιπτόντως είναι πολυ ουδέτερη ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Στην λούπα του evh που παρεμπιπτόντως είναι πολυ ουδέτερη ... Δεν μπορείς να κάνεις και ένα από το emulated output να δούμε τι ψάρια πιάνει? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Δεν μπορείς να κάνεις και ένα από το emulated output να δούμε τι ψάρια πιάνει? Ok... Θα φτιάξω ενα ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Ok... Θα φτιάξω ενα ... Thank's ;) Παίξε με το isf να δούμε τι συμβαίνει Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Σε βλέπω σιγά σιγά να τεστάρεις και πεταλιέρες Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Για live to πεταλι ειναι απλα αψογο.τρομερους ηχους,ειναι οντως τανκ και ειναι πολυ δυσκολο να μην βγαλεις ηχο. Το emulated εγω το χρησιμοποιουσα συχνα σε μικρα live και ειναι κομπλε. Αρη ισως δεν θα πρεπε να το βαλεις λουπα,ειναι μεν και preamp αλλα δουλευει εξαιρετικα μπροστα στον ενισχυτη,εννοειται οτι δεν θα σου δωσει οτι ενα "τερας" αλλα οκ. ;) Τα πριμα που λες τα ακουσα και εγω αλλα εχει μεγαλη σημασια το isf ,εχω παρατηρησει οτι οι "καλοι" ηχοι του πεταλιου ξεκινανε αν ειναι 12 oclock και πανω.Και ας λεει οτι ππιο πριν δινει american χαρακτηρα Επισης το clean καναλι του αν του δωσεις λιγο παραπανω gain δινει ενα τρομερο γλυκο "σπασιμο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Πάντως δεν ξέρω ρε παιδιά όλοι οι βλακσταρ όπως και το συγκεκριμένο πέταλι υστερούν διαγειας . Ελλειψη πριμων . Δηλαδη στην προκειμένη τα πριμα τα έχω στο τέρμα και πάλι ακούστε οταν παίζω εγω ότι ο ήχος είναι σαν να εχει μπει στην καμπίνα μπροστά μια κουβέρτα . τωρα το ειδα αυτο.Εχεις κοψει ομως και πολλα μεσαια..Ειναι και αυτος ενας παραγοντας.Θελει λιγο tweaking μεταξυ eq και isf ωστε να βρεις τον ηχο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndreasZ Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Απιστευτο αυτο το πεταλι!! συμφωνω με αυτο που λεει ο Adamo πρεπει να "παιξεις" με το ISF και τα μεσαια να τα ανεβασεις λιγο..απιστευτος ηχος του Blackstar,εμενα παντως εχει πριμα στον λαμπατο 40αρη Marshall,αν και τα ανεβαζω λιγο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση