dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά τα υπερυψωμένα pickguard. Πρέπει να είσαι πολύ γκαραγκαγκάν με την πένα.... όπως πχ ο Rickie Nelson ... ;D Αλλο τα Pickguards των fender που είναι ένα με το σώμα και σχεδιαστικά ενταγμένα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Εγω παλι θεωρω οτι η κιθαρα ειναι ΓΥΜΝΗ χωρις pickguard ΕΙΔΙΚΑ στις GRETSCH (πανω στην οποια βασιζεται και η εν λογω κιθαρα) η ελλειψη pg αγγιζει την ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ... Φαντασου την κουκλα μου χωρις pickguard....ανατριχιαζω μονο που το σκεπτομαι ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Εγω παλι θεωρω οτι η κιθαρα ειναι ΓΥΜΝΗ χωρις pickguard ΕΙΔΙΚΑ στις GRETSCH (πανω στην οποια βασιζεται και η εν λογω κιθαρα) η ελλειψη pg αγγιζει την ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ... Φαντασου την κουκλα μου χωρις pickguard....ανατριχιαζω μονο που το σκεπτομαι ;D εγώ την dot που πήρα τον περασμένο μήνα (20 μέρες) την πήρα χωρίς το γκαρντ. Μετά μια εβδομάδα λεω ας το βάλω. Το έβαλα, έπαιξα πέντε λεπτά και το έβγαλα αμέσως. θα μου πεις γούστα είναι αυτά. (ωραία η κούκλα - μη φοβάσαι, δε ματιάζω :D) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Πιστεύω ότι το χρειάζεται , μου φαίνεται σαν να λείπει κάτι. Βέβαια αν δεν είναι ωραίο τελικά και μου τη σπάει απλά θα το ξεβιδώσω, δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο, θα έχει μόνο μια μικρή τρυπούλα διπλα στον νεκ μαγνήτη που θα είναι με δυσκολία ορατή... Ψάχνω γραμματοσειρές για στένσιλ. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Μια χαρά ειναι βάλτο Και γω δεν είχα ποτέ καλή σχέση με τα pg αλλά έβαλα στη χοντρή ένα και επιτέλους βολεύτηκε το χέρι ;D Βέβαια ειναι το μικρότερο που μπορεί να μπεί και δεν κρύβει την f-hole http://www.noiz.gr/index.php?topic=198024.80 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο θέμα pickguard και οι δύο απόψεις που γράφονται (απο @superfunk και @dimsonic) μου φαίνονται σωστές ... Μάλλον καταλήγω στην άποψη ότι το pickguard είναι must, με ενδεχόμενο όμως κάποιας εξαιρέσεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο θέμα pickguard και οι δύο απόψεις που γράφονται (απο @superfunk και @dimsonic) μου φαίνονται σωστές ... Μάλλον καταλήγω στην άποψη ότι το pickguard είναι must, με ενδεχόμενο όμως κάποιας εξαιρέσεως. ίσως επειδή είσαι αναποφάσιστος? πάντως αν είσαι τσαπατσούλης και την "δουλεύεις" την κιθάρα πιθανόν να χρειάζεται η προστασία. Αν είσαι όπως εγώ που είμαι της καρέκλας (ακόμα και σε Live κάποιες φορές) ή να παίζεις πολύ χωρίς πένα δεν καταλαβαίνω γιατί ένα Pickguard να χαλάει την (κατά τα άλλα) συμμετρία στην εμφάνιση ενός οργάνου. Εντάξει σε κάποιες όπως πχ lespaul δεν μπορείς να διανοηθείς ότι δεν θα έχει. Αλλά νομίζω ότι είναι κατάλοιπα μιας παλιας εποχής που κάποιοι σώφρονες θέλανε να προστατεψουν τα όργανα από άγριους παίκτες και ξεκινήσανε να βάζουνε σίγουρα στις ακουστικές που λόγω έλειψης ενίσχυσης θέλανε κοπάνημα και μετά τις βάλανε όταν ήρθαν και τα πολλά βατ... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Επειδή το πλέξι είναι απαράδεκτο υλικό και σπάει για πλάκα είπα να κάνω το μόνο πράμα που μπορώ με τα δικά μου εργαλεία. Να το κόψω με το ρούτερ. Για να το κάνω αυτό βρήκα λίγο πεύκο από την Bill Markos (ierissiotis) tele και έφτιαξα ένα template (ή μια μελοντική πικγκαρντ για άλλη κιθάρα?) Οπότε το πλέξι κόπηκε σα χαλβαδάκια πό το ρούτερ (ή ράουτερ) To κακό είναι ότι βιαζόμουν να φύγω από το ιατρείο και την έβαψα ανάποδα... οπότε ή θα βγάλω τη χρυσή μπογιά ή θα κάνω και νούριο πικγκαρντ (αφού απέκτησα ένα ξύλινο και ένα για αριστερόχειρες....) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Τωρα πρεπει να το ξεβαψω μάλλον ε; Ξερει κανείς με τι διαλύτη βγαίνει το ακρυλικό; ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 ασε το διαφανές με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση