dimsonic Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 θα πρότεινα τη σταγόνα pickguard να την κάνεις όμοιο σχήμα με την δεξιά πλευρά. Δηλαδή το κάτω μέρος της να γίνει παράλληλο με την κάτω δεξιά γωνία του σώματος. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Μπράβο ρε Μάν και γω νομίζω θέλει λίγο δουλίτσα εκεί δοκίμαστο σε χαρτί πρώτα Παίζεις και πνευστά τώρα? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 θα πρότεινα τη σταγόνα pickguard να την κάνεις όμοιο σχήμα με την δεξιά πλευρά. Δηλαδή το κάτω μέρος της να γίνει παράλληλο με την κάτω δεξιά γωνία του σώματος. Η duo-jet ήταν η έμπνευση Θα το στρογγυλέψω κι άλλο με γυαλλόχαρτο γιατί έκανα το λάθος να το φάω με τη λίμα και ράγισε λίγο ευτυχώς έξω έξω. Αυτά θα φύγουν κ θα μπει κ στένσιλ αλα γρετς. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Μπράβο ρε Μάν και γω νομίζω θέλει λίγο δουλίτσα εκεί δοκίμαστο σε χαρτί πρώτα Παίζεις και πνευστά τώρα? Ξανά απ τη αρχή εννοείς;;; Λέω απλά να το μικρύνω κάπως με γυαλλόγαρτο για να φύγουν τα ραγίσματα κ να στρογγυλέψει. Το πλέξι δουλεύεται δύσκολα θέλει κυρίως ρούτερ - ντρέμελ... Πνευστά... Προσεχώς . Πρόςφατα άρχιςα να μαθαίνω κ προχωράω. Εχω το τρομπόνι της φιλαρμονικής κ μια γαμάτη τρομπέτα αμερκάνικη που πήρα από το νόιζ από τον φίλο Άγγελο... Όταν βγει νορμάλ ήχος θα κάνω κάποια ριμέηκ σε κάποια παλιά μου κομματάκια ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Αφου έχεις καταλήξει σε αυτή ΟΚ Θέλει λίγο στρογγύλεμα :D Μάλλον σε έχουν επηρεάσει τα φιλαράκια σου στην μπάντα με τα πνευστά Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2016 Super duper !!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 RIP Prince..... :( :( :( :( :( :( Με επηρεάσατε (και δικαίως) και είπα να το ξαναπάω το pickguard από την αρχή αντιγράφοντας λίγο πιο μεθοδικά την αρχική κιθάρα - στόχο. Τώρα νομίζω είμαστε πιο 'μέσα' στο παιχνίδι... Γνώμες? Το προχωράω σε πλέξι? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 φιλε μου η κιθάρα είναι παρα πολύ όμορφη για να κρυφτεί με τέτοιο pickguard. Θα έλεγα να είναι διαφανές. Αν όχι θα πρότεινα το δεξί f που κρύβεται να ζωγραφιστεί επάνω στο pickguard.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Γιατί να μπει pickguard σε τέτοια ομορφιά; Κι αν σώνει και καλά πρέπει να μπει γιατί να είναι τόσο μεγάλο; Υπέροχη κιθάρα.... Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2016 Γιατί να μπει pickguard σε τέτοια ομορφιά; Μα για να γινει ΑΚΟΜΑ πιο ομορφη ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση