HellFire Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Κουκλα εγινε Αργυρη και ωραιος ηχος. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Φιλε απλα δεν παιζεσαι :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Κούκλα και ωραίος Ήχος! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Παίδες σας ευχαριστώ!! Έβαλα ενα μικρο neck shim από καπλαμαδάκι μαόνι και ήρθε το action super! Οι χορδές περνούν πάνω από το roller bar και λόγω της γωνίας το action και η πίεση στη γέφυρα είναι μια χαρά. Το bigsby πάει βούτυρο. Γυαλλίζω τάστα και τη φορτώνω και αυτή για το αυριανό live σταγόνες στο malt. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Άψογη. Συγχαρητήρια. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Thanks Ray! Είναι κόλλημα η κατασκευή! Ερώτηση: έχω πλέξιγλας διάφανο κ χρυσή μπογιά κ στένσιλς. Θα δοκιμάζατε για πικγκαρντ;;; Η ορίτζιναλ έχει και νομίζω ο ημπέης έχει το χαρντγουεράκι της... Τι λέτε;; ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Μπα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 Thanks Ray! Είναι κόλλημα η κατασκευή! Ερώτηση: έχω πλέξιγλας διάφανο κ χρυσή μπογιά κ στένσιλς. Θα δοκιμάζατε για πικγκαρντ;;; Η ορίτζιναλ έχει και νομίζω ο ημπέης έχει το χαρντγουεράκι της... Τι λέτε;; NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 wow...............she's a beauty 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 Thanks Ray! Είναι κόλλημα η κατασκευή! Ερώτηση: έχω πλέξιγλας διάφανο κ χρυσή μπογιά κ στένσιλς. Θα δοκιμάζατε για πικγκαρντ;;; Η ορίτζιναλ έχει και νομίζω ο ημπέης έχει το χαρντγουεράκι της... Τι λέτε;; Ναι απο εδω! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση