schreivox Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Συμφωνώ πολύ για όλα και ειδικά για το 2 (μανίκι με την κλίση). Πας για chet atkins gretch-o-tele! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Αργύρη το χρώμα και τα νερά είναι φανταστικά! Καλή συνέχεια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Μπραβο Αργυρη,πολυ ομορφη γινεται. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Πανεμορφη.....αν και εγω θα εβαζα δυο p90. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Να 'στε καλά! P90s έχει η άλλη κατασκευή , η Les Paul Special. Eδώ ήθελα να έχω ήχο Cabronita/Gretsch σε μορφή τέλε thinline double f-hole. Ίσως είναι overkill αλλά αφού πέρασα ανιλίνη , πέρασα και μερικά χέρια γομολάκα για να ποτίσουν τα νερά. Τώρα τα ξαναέτριψα και ξαναπέρασα το πορτοκαλί stain που έφτιαξα λίγο αραιωμένο με νερό αυτή τη φορά. Το έκανα για να τονιστούν τα νερά λίγο παραπάνω. (Χωρίς βέβαια να περάσω άλλο χρώμα που θα το απογείωνε αλλά θα έχανε τον Γρετς χαρακτήρα) Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2014 Και τώρα τα πρώτα χέρια γομολάκας από την μπροστά μεριά. Θέλει προσοχή γιατί δεν μπορούμε να τρίψουμε εύκολα , θα χαλάσουμε το χρώμα που είναι από κάτω... Διαλύουμε τη γομολάκα (flakes) με φτηνή λοσιόν οινοπνεύματος 95 βαθμών και μετά από 24-48 ώρες είναι έτοιμη. (Βάζω και λίγη μαστίχα Χίου μέσα για καλύτερη και σκληρότερη κρούστα) Φτιάχνουμε τη μπάλα μας από παλιά φανέλα βαμβακερή και βαμβάκι. Στην αρχή περνάμε πιο πηκτά χέρια και όσο πάει μετά αραιώνουμε ελάχιστα με οινόπνευμα τη γομολάκα για πιο λεπτά και γυαλλιστερά χέρια. Θέλει αρκετή εξάσκηση σε σκραπ και διάβασμα στο ίντερνετ αλλά αν βρει κανείς το 'χερι' τότε το αποτέλεσμα (και πιστεύω και ο ήχος) θα τον ανταμείψει. Με αρκετή υπομονή μπορείς να βγάλεις ικανοποιητική γυαλλάδα. Εδώ σαν να μου αρέσει το matte look. Θα δούμε όμως... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2014 Αργυρη μπραβο το κιθαρουπα ειναι αυτη που δημιουργης... και αυτο το χρωμα ειναι η αδυναμια μου.... ξανα μπραβο :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2014 Soooooo beautiful :o Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. ΑΑαα μαλιστα ::). Δηλαδη το τελειο πως ειναι? ;D Ειναι μια κουκλα κι ασε τα σαπια!!! Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2014 Φανταστική!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση