argytar Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Θα εξαρτηθεί και από το τακάκι που θα φτιάξω για την rocking bar bridge... Όλα αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός, γιατί έχω ακόμη 21 μέρες ζόρι.... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Αυτό ήταν !! Τώρα μπορώ να συνεχίσω με τις κατασκευές!!! (Όταν δεν έχω ιατρείο) Ierissiotis σας έρχομαι! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2014 Μόνο αυτό σήμερα... είχα συμμάζεμα και το πάρτυ της μπουμπούκας. Έρχονται ελπίζω περισσότερα! Έσκαψα και το νεκ πόκετ γύρω στα 18 χιλιοστά (διόρθωσα μετά να είναι τελείως φλατ) για να έχω αέρα να παίξω με τη γωνία στο μανίκι... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2014 Καλώς ήλθες στην ενεργό δράση :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Καλώς ήλθες στην ενεργό δράση :D Ω θενξ!!! ;D Είχα από παλιότερο πρότζεκτ saddles για τέλε οπότε είπα να κάνω μια chopped bridge για να πειραματιστώ με το bigsby. Παρήγγειλα μια φτηνή πλακέτα φένδερ (15 ευρά??) (οι αμερικάνικες τσοπτ ξεπερνούσαν τα 30 συν μεταφορικά) και άρχισα να πριονιζοντρεμελιάζω. Δε νομίζω να μπει σε αυτό το πρότζεκτ γιατί με τη rocking bar έχω τρέλα (την έβαλα πρόσφατα στη μάσταγκ μου και έχω χαζέψει με την αλλαγή σε feel και ήχο), αλλά μπορώ να την κρατήσω για μια cabronita μελλοντική.... θα ιδούμε! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Και η εν λόγω Fender Mustang... βούτυρο! Σα να παίζεις bigsby. Βέβαια δεν ήταν plug and play έπαιξε λιμάρισμα για να ταιριάξει στο action αλλά τώρα δουλεύει και τα σπάει! Oπότε πρέπει να παραγγείλω καινούρια τώρα για τη Gretsch-o-tele! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Γυαλλοχαρτίζω το σώμα σιγά σιγά πριν πιάσω να φτιάχνω το μανίκι και τρύπησα για το jack plate. Θέλει ακόμα τρίψιμο πάμε αργά και βλέπουμε.. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 Πέρασα γυαλλόχαρτο το σώμα Και μετά γομολάκα για sealer Μετά από κάποια χέρια... Και αφήνουμε να στεγνώσει όλο το βράδυ ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2014 Αξιος :D Αυτο το μαόνι θα παίζει μονο του! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2014 Αξιος :D Αυτο το μαόνι θα παίζει μονο του! Από το ίδιο μαδέρι με την 'Κλεοπάτρα'. Μανίκι θα κάνω έβενο - QS Maple. Mόλις ολοκληρωθούν αυτά ξεκινάμε ξέρεις τι, έδωσα τα σχέδια για εκτύπωση σε 1:1 8) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση