argytar Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Αργύρη θα γίνει κούκλα η κιθαρουλα σου, καλή συνέχεια. Να 'σαι καλά παίκτη, μου αρέσει πολύ η διαδικασία! Ελπίζω να έχει και τον αντίστοιχο ήχο! ;) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Προχωράει το μανίκι... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Very Nice ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Ρουτάροντας για το truss rod (double action) Το jig είναι πολύ απλό και κάνει τη δουλειά πολύ πιο έυκολη. Θέλει προσεκτικό μαρκάρισμα της μέσης γραμμής , measure twice, cut once που λένε και οι ξένοι. :o :o ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο Dr Αργύρη , το headstock έχει κλίση? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο Dr Αργύρη , το headstock έχει κλίση? Ω θενξ μάστορα! Το headstock είπα να το κάνω έτσι για να μοιάζει με τη βερσιόν του custom shop, αν και τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να είχα βάλει και spruce carved top και hollow κατασκευή και set neck construction... οπότε ας πούμε ότι έβαλα ότι μπορούσα και βγήκε μια δική μου βερσιόν.... Το όνομα αυτής Δανάη (ωσάν της κόρης μου). (Ηθελα να σε ρωτήσω για την κλίση, μου βγήκε 8.5 μοίρες. Ψάχνοντας λίγο φωτογραφίες και βλέποντας και το βίντεο για το white chicken είδα ότι δίνουν πολύ λίγη, πιστεύω πάντως θα φτάσει, κάποιες παλιές Guild είχαν μόνο 4 μοίρες γωνία στο headstock!! Είναι να μπεί και bigsby οπότε δε θέλει και πολλά πολλά) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Προχωράς ακάθεκτος Αργύρη! Μπράβο πολύ ωραία δουλειά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Έκοψα τα τάστα στον έβενο! Άρχισα να βρίζω στο τρίτο όταν άρχισε να πονάει το χέρι γιατί μπούκωνε με ροκανίδι όσο βάθαινε οπότε ακολουθώντας ένα παλιό τιπ χρησιμοποίησα WD 40 για λιπαντικό! (Σε καλά αεριζόμενο χώρο και με μάσκα με διπλό φίλτρο) Η δουλειά έγινε 5 φορές πιο εύκολα και ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα και το ξύλο. (Θα μου πείτε- νάφθα είναι τι να πάθει!) Όπως και να 'χει - ebony is a bitch! Σκληρό ξύλο - σκόνη σαν κάρβουνο. Ας ελπίσουμε οι νότες που θα βοηθήσει να βγουν να είναι σσσσστρόνγγυλες! Περίσεψε και κομάτι για γέφυρα χμμμ ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Εβενος χμμ...έχουμε παράλληλα κοψίματα θα ελεγα. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Τι βρήκες καμμιά παλέτα έβενο? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση