HellFire Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Ας τον μπαναρει καποιος!!! ;D Εσυ παιδι μου δεν εισαι απλα μαστορας,εσυ εισαι ο... ;D Παιδιά ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια. ;) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Πάλι καλά που και τα πεταλάκια στη φωτογραφία δεν είναι ιδιοκατασκευές σου, μίστερ 8) :P ;D Από αυτά της φωτογραφίας έχω φτιάξει το πορτοκαλί το οποίο είναι κλώνος του OKKO DIABLO GAIN PLUS, σιγά μην έδινα 300 ευρό στους Γερμανούς... ;D και το Wah το αγόρασα 9ευρο καμένο από ebay. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Θεούλης ;D ;D εύγε Ευχαριστώ. Ωραίος !! αλλά... αν δεν χωράει σε ύψος αυτό δεν παίρνει ISO σαλιον8574noiz http://www.thomann.de/gr/behringer_vp1_vintage_phaser.htm ;D ....άσχετο και αυτό έχω το ίδιο πριονάκι μήπως έχεις βρει λαμάκια για σκληρό μέταλλο? Χαχα.. Δεν ξερω αν υπάρχουν. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Ωραιος ο μαγκας!! Προσεχε μονο στον δρομο μην νομιζουν οτι κουβαλας λεφτα και σου την πεσουν ;D ;D ;D Ωραιος.. Φαντάζεσαι μούτρα που θα κάνει όποιος την πάρει. :) Μπράβο ρε μάστορα, ωραία και ευφάνταστη κατασκευή...ή μάλλον μετατροπή! ;) :) Ευχαριστώ Geodimitri. ;) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Μπράβο σου φίλε μου έχεις πολύ δημιουργικότητα :) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 Μπράβο σου φίλε μου έχεις πολύ δημιουργικότητα :) Thanks Kbasilis πρέπει να ανακυκλώνουμε τα πάντα, τίποτα δεν ξεφεύγει. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση