Adamo Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Χαζο πρβλημα μεν αλλα αλυτο.Εδω και μερικες μερες οταν βαζω το plugin σε ενα καναλι,μου εμφανιζεται το παραθυρο ρυθμισης του guitar rig απιστευτα χαμηλα στο desktop με αποτελεσμα να ειναι εκτος δικου μου χειρισμου λογω θεσης και φυσικα δεν μπορω να το ανεβασω. Δοκιμασα restart και να βγαλω το dll και το ξαναβαλω αλλα τζιφος.. Παραθετω φωτο για να καταλαβετε τι εννοω εχω σημειωσει με κοκκινο το που ειναι..HELP!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Αν κάνεις auto hide το taskbar? (δεξι κλικ/ ιδιότητες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 +Οτι ειπε ο Μανος Αλλα δοκιμασε και να ανοιξεις το guitar rig στο desktop σου.Αν στο βγαζει παλι πολυ κατω τοτε κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο του taskbar και πατα την επιλογη "move" ;) Αλλιως......π.μ. :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 ενταξει παιδια το εκανα ετσι.Ευχαριστω πολυ..Εφαγα σκαλωμα δεν ξερω γιατι.. :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 ενταξει παιδια το εκανα ετσι.Ευχαριστω πολυ..Εφαγα σκαλωμα δεν ξερω γιατι.. :o Ευτυχως που το εκανες "ετσι" :D ;D Πως για να ξερουν και οι αλλοι ? ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 αποκρυψη taskbar.Αλλα δεν ξερω γιατι το κανει αυτο εξαρχης..Τεσπα ολα καλα και ολα ωραια..!!! Ευχαριστω απαντες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση