fidelis Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Γεια χαρά παίδες Εδώ είναι ένα τραγούδι απο το τελευταίο demo album που ετοιμάσαμε με την μπάντα Lost In Hatred. Όπως προ-αναγράφεται και στην προμετωπίδα του θέματος, πρόκειται για metal τραγούδι, οι μη μυημένοι στο ιδίωμα της παρέας ας κάνουν λίγο υπομονή να ακούσουν το κομμάτι και ας μοιραστούν την άποψη τους στο τμήμα της παραγωγής και όχι του στυλ. Η ηχογράφηση, η μίξη και το μάστερινγκ έγινε εξ' ολοκλήρου από μένα στα G Studios & στο προσωπικό μας στούντιο στην Θεσσαλονίκη. All Rights Reserved. Χρησιμοποιώ: Shure sm57 AKG C414 AKG D112 Focusrite Saffire pro 40 Macbook Pro + Logic Pro 9 Μοιραστείτε την γνώμη σας Ευχαριστω Γιάννης Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Δεν ειμαι του είδους, αλλα έχω μεταλ και progressive ακούσματα. Θα μπορούσα να επισημάνω οτι μάλλον ήσασταν λίγο "αυστηροί" στο compression στα drums και στη φωνή με αποτελεσμα το κομμάτι να ακουγεται λιγο flat, "σφιχτό". οι χαμηλες συχνοτητες ειναι πεσμενες και οι μεσαιες υποτονισμένες. Σαν συνθεση progression υπάρχει στο κομμάτι αλλα ειναι λιγο μονότονο το μοτιβο του, θα μπορουσε να ειναι πιο εξελιγμένο, να ειχε π.χ. λιγο epic μελωδικες στιγμές με καποιες προσθήκες. Αλλα σε γενικές γραμμές ειναι καλό, η ερμηνειά του τραγουδιστη για το ειδος αξιοπρεπέστατη. Καλη επιτυχία. Οπως ειπα επειδη δεν ειμαι του ειδους δεν μπορω να προσυπογράψω με σιγουρια την κριτική μου σαν μουσικός, πιο πολυ αντιμετωπισε την κριτική μου ως ενος general ακροατή. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Πάρα πολύ ωραία δουλειά,σφικτή,επιθετική,με μια λέξη metal!Μου θυμίσατε τους Feared,οι οποίοι είναι μια από τις αγαπημένες μου μπάντες!!Συγχαρητήρια για την τρομερή σου δουλειά στα τεχνικά ζητήματα! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ για την κριτική και τα συγχαρητήρια :) Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση