leon7pap Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Παιδιά ισχύει το ίδιο και για μια Fender Squier Stratocaster?Αξίζει να κάνω upgrade? Καλησπερα κ απο μενα.Προσφατα εκανα κ εγω ενα update sthn squier affinity 1997 μου κ δεν το μετανιωσα στιγμη.Το οργανακι ειναι το πρωτο που επεσε στα χερια μου το σεβομαι το αγαπαω κ του εδωσα στοργη κ proderm.Ετσι απλα.Δεν εγινε ξαφνικα 7nder USA αλλα εγινε αξιοπρεπεστατη μπορω να πω.Τσεκαρε εδω αν θες. http://www.noiz.gr/index.php?topic=199380.0 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stanley King Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Πολύ όμορφη έγινε. :oΑν ήταν να πειράξω το σώμα της θα προτιμούσα σε vintage sunburst Stevie Ray Vaughan. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King21 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας..αν τελικά το κάνω το βήμα - που θα το κάνω λογικά - θα ανεβάσω foto και θα σας πω εντυπώσεις και αν άξιζε..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση