fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 O τεχνικος λεγεται Μανος Καμμενος? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Συμφωνα με την επιστημονικη αποψη του τεχνικου,καμιά....σχεδον ολες οι στρατ που εχει βγαλει η 7ενδερ πρεπει να πανε στην ανακυκλωση ή στο τζακι,μιας και καμια τους δεν ειναι καλη στρατ. ακριβως,παντως μια και τα glue joints ειναι ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ απο το.. ξυλο οσα κομματια και αν ειναι το σωμα δεν εχει...φοβο να ...διαλυθει... ;D παντως εχω 2 τελε με ΕΝΑ κομματι....κσυλο... ;D..σωμα και δεν ακουγονται..καλυτερα απο αυτες που εχουν 2,3 ή 4 κομματια....σωμα....η καλυτερη δε Fender Tele που ειχα ποτε μου ηταν αυτη του 1972 5 κομματια απο ...2 διαφορετικα ...κσυλα ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 ενταξει παιδια,ο ανθρωπος δεν μου ειπε οτι ειναι απαραιτητα κακο,απλα θεωρει πως 2-3 κομματια ειναι καλυτερα απο περισσοτερα!! Δεν νομιζω οτι εχει αδικο! Για την πλειοψηφια μιλαμε οχι για με μονωμενες περιπτωσεις οπως η τελε του sf!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 παντως εχω 2 τελε με ΕΝΑ κομματι....κσυλο... ;D..σωμα και δεν ακουγονται..καλυτερα απο αυτες που εχουν 2,3 ή 4 κομματια... Μπορεί να μην έχει καμια ηχητική διάφορα, πιστεύω όμως οτι το μονοκόμματο ξύλο σου δίνει αλλη ψυχολογία και περηφάνεια.. ;D Ελα παραδεξου το.. ;D ;D Εγώ έχω μια gibson lp με solid πλάτη και όταν το λέω καμαρωνω σα γυφτικο σκερπανι! ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Καλυτερα δεν ειναι,ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ειναι. Σου ΞΑΝΑλεω οτι σχεδον ΟΛΕΣ οι vintage Fender που ειναι τα απολυτα προτυπα των strat ειναι 3/4 κομματια ,σπανια ειναι και 2 ενω ειναι σχεδον... ανυπαρκτες οι Fender με one piece bodies,εγω προσωπικα εχω δει μονο μια του 1954 edit. να και μια φωτο της Δεν υπαρχει δε απολυτως ΚΑΜΜΙΑ λογικη που να εξηγει οτι τα...λιγοτερα κομματια ειναι καλυτερα σε μια ηλεκτρικη κιθαρα απο τη στιγμη μαλιστα που ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ κιθαρες ειναι απο 5-6 κομματια.... Ελα παραδεξου το.. σαφως και εγω οταν δειχνω τις partscaster μου καμαρωνω που εχουν one piece body... ;D ;D (απο την αλλη απο μεσα μου τρεμω μηπως και καποτε ΣΚΕΥΡΩΣΟΥΝ μια και επειδη ΔΕΝ ειναι απο πολλα κομματια η πιθανοτητα ειναι πολυ μεγαλυτερη) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Ας επιστρεψουμε στο ψητο. -Αφου ενδιαφερεσαι για την classic player παιξε οσες μπορεις να δοκιμασεις,και αυτη που σου ακουγεται καλα και σου αρεσει αγορασε την. -Θεωρησε οτι ειναι απο 2 κομματια ή ακομη και απο ενα. -Μην την ξυσεις ποτε για αλλαγη χρωματος. ;D σα ...γυφτικο σκερπανι! ;) ;D Αυτο απο ποσα κομματια κσυλο ειναι? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Ας επιστρεψουμε στο ψητο. -Αφου ενδιαφερεσαι για την classic player παιξε οσες μπορεις να δοκιμασεις,και αυτη που σου ακουγεται καλα και σου αρεσει αγορασε την. -Θεωρησε οτι ειναι απο 2 κομματια ή ακομη και απο ενα. -Μην την ξυσεις ποτε για αλλαγη χρωματος. ;D Αυτο απο ποσα κομματια κσυλο ειναι? ;D σωστο κ αυτο!!! αλλα μια ακομη απορια που παντα ειχα κ μου την θυμισες με αυτο που εγραψες!! αν δεν εχω την δυνατοτητα να δοκιμασω πολλες τι γινεται? Ποση αποκλιση μπορει να εχει το ιδιο μοντελο σε διαφορετικες κιθαρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 αν δεν εχω την δυνατοτητα να δοκιμασω πολλες τι γινεται? παρε την ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ που θα βρεις,στο 90% των περιπτωσεων ειναι και η καλυτερη Ποση αποκλιση μπορει να εχει το ιδιο μοντελο σε διαφορετικες κιθαρες? σε ΒΑΡΟΣ,που ειναι και το σημαντικοτερο για το σωμα,υπαρχει αρκετα μεγαλη αποκλιση. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 παρε την ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ που θα βρεις,στο 90% των περιπτωσεων ειναι και η καλυτερη σε ΒΑΡΟΣ,που ειναι και το σημαντικοτερο για το σωμα,υπαρχει αρκετα μεγαλη αποκλιση. θα ρωτησω κατι που μπορει να σας φανει περιεργο αλλα μιας κ σας βλεπω τοσο ενημερωμενους θα τολμησω να την κανω την ερωτηση... κ οταν λεμε ελαφρια strat τι βαρος εχει? ποσο ζυγιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 πολυ ελαφρια ειναι γυρω στα 6,5 με 7 pounds,γυρω στα 7 με 7,5 pounds ειναι ελαφρια ,δεν ξερω ποσο ειναι σε κιλα ,κανε μετατροπη.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση