samy paraga Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 πολυ ελαφρια ειναι γυρω στα 6,5 με 7 pounds,γυρω στα 7 με 7,5 pounds ειναι ελαφρια ,δεν ξερω ποσο ειναι σε κιλα ,κανε μετατροπη.... ;D Αστοιχείωτε, δεν έχεις κινητό με μετατροΠΕΟ? ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 πολυ ελαφρια ειναι γυρω στα 6,5 με 7 pounds,γυρω στα 7 με 7,5 pounds ειναι ελαφρια ,δεν ξερω ποσο ειναι σε κιλα ,κανε μετατροπη.... ;D Δηλαδη γεροντα η 79αρα μου που ειναι λιγο κατω απ το πεντοκιλο θεωρειται... ashηκωτη? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 οι late 70s ειναι....αγκυρες..εχουν ομως τα ωραιοτερα μπρατσα,παχια και τροφαντα... ;D...με λιγο πιο hot μαγνητες ειναι οτι πρεπει για να ....hard ροκ... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 κ μιας κ το φερε η κουβεντα σουπερφανκ στις τελε ποια ειναι τα αντιστοιχα βαρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 τα ιδια πανω κατω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 ...Μετα απο μια συζητηση που ειχα με καποιον τεχνικο (κιθαρων) μου ειπε πως αν θες μια καλη strat καλο θα ειναι το σωμα της να ειναι 2 κομματια... Δεν υπαρχει λαθος ή σωστο γι αυτο καλο ειναι να σχηματισεις τη δικη σου γνωμη. Προσωπικα συμφωνω με την αποψη για τα δυο κομματια. Ειναι ιδανικη περιπτωση γιατι εχει λιγοτερες πιθανοτητες να σκευρωσει το σωμα αν ειναι απο ενα κομματι και μου δινει την ψυχικη ηρεμια οτι η κιθαρα μου δεν ειναι puzzle... Σωστα ειπαν ολοι οτι η Fender παντα το εκανε αυτο, να φτιαχνει σωματα απο πολλα κομματια και σωστο ειναι οτι μπορεις να βρεις κιθαρες απο πολλα κομματια που ακουγονται καλα και αλλες που ακουγονται ασχημα. Ειτε πας σε μαγαζι, δοκιμαζεις και αγοραζεις κιθαρα που σου αρεσει ειτε το "παιζεις" με online παραγγελια και αν δε σου αρεσει την επιστρεφεις. Αν δε μπορεις να ξεπερασεις τον αριθμο των κομματιων καλο ειναι να διαλεξεις κιθαρα με διαφανο χρωμα, συνηθως (οχι παντα) βαζουν λιγοτερα κομματια και ελαφρως πιο "εμφανισιμα". Υπαρχει και αλλη επιλογη αλλα ειναι για οσους δεν τους νοιαζει να παρουν Fender. Φτιαχνεις τη δικια σου κιθαρα απο parts και παραγγελνεις το σωμα και το μπρατσο οπως θες εσυ, οχι οπως θελει η καθε εταιρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση