aggeloskrv Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Για να μπαινω με τη μια στο ψητο..... Μετα απο μια συζητηση που ειχα με καποιον τεχνικο (κιθαρων) μου ειπε πως αν θες μια καλη strat καλο θα ειναι το σωμα της να ειναι 2 κομματια! Του ειπα για αυτες τις κιθαρες κ δεν ηξερε να μου πει ποσα κομματια ειναι το σωμα τους! Ρωταω λοιπον μηπως καποιος την ξεβαψε για να την ξαναβαψει ή μηπως γενικα ξερει να μου δωσει πληροφοριες στην παραπανω ερωτηση μου! Ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Για να μπαινω με τη μια στο ψητο..... Μετα απο μια συζητηση που ειχα με καποιον τεχνικο (κιθαρων) μου ειπε πως αν θες μια καλη strat καλο θα ειναι το σωμα της να ειναι 2 κομματια! για να μπούμε στο ψητό...άλλαξε τεχνικό ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 για να μπούμε στο ψητό...άλλαξε τεχνικό ;D o τεχνικος ξερει πολυ καλα τι λεει κ με εβαλε σε σκεψεις μετα απο αυτη την κουβεντα! εχουμε φτασει στο σημειο να θεωρουμε αυτες τις κιθαρες ισαξιες με αμερικανικες που κοστιζουν τα διπλασια χρηματα!!! μηπως το εχουμε παρακανει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 με αμερικανικες που κοστιζουν τα διπλασια χρηματα!!! πές του τεχνικού ότι οι αμερικάνικες που έχουν τα διπλάσια χρήματα έχουν και 3 και τέσσερα κομμάτια...να μην σου πώ η Custom Shop του Νέστορα που ξεβάφτηκε για να γίνει νίτρο τι είχε από κάτω ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 πές του τεχνικού ότι οι αμερικάνικες που έχουν τα διπλάσια χρήματα έχουν και 3 και τέσσερα κομμάτια...να μην σου πώ η Custom Shop του Νέστορα που ξεβάφτηκε για να γίνει νίτρο τι είχε από κάτω ;D ;D συνεπως που οδηγουμεθα marathon? στην εταιρια που αρχιζει απο w κ τελειωνει σε ormoth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 yeh!!! woodfight!! λετστρολλ hehehe Σημασία έχει το ratio πυκνότητα /βάρος που έχει το κεντρικό κομμάτι νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 o τεχνικος ξερει πολυ καλα τι λεει ο τεχνικος λεει απλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ,απιστευτες μπουρδες οι περισσοτερες CP ειναι 3 με 4 κομματια (οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια των vintage Fender του 50 και του 60 ,ναι αυτων που κανουν απο 15 χιλιαδες ευρω και πανω) εχω δει ομως σε αλλες μεξικανικες Fender,και παλαιοτερες Αμερικανικες ,μεχρι και 5 κομματια . οι σημερινες αμερικανικες Fender ειναι συνηθως 3 κομματια,μερικες φορες και 4,ενω οι κιθαρες του CS ειναι ειτε 2 είτε 3 κομματια. βεβαια ουδεμια σχεση εχει με την...ηχητικη ποιοτητα της κιθαρας το...ποσα κομματια ειναι...το....σωμα της... ::) σαφως ομως ειναι φθηνοτερη η κατασκευη μιας κιθαρας απο πολλα κομματια μια και το εργοστασιο δεν πεταει ..τιποτα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 στην εταιρια που αρχιζει απο w κ τελειωνει σε ormoth? ανάλογα τι θέλεις να φτιάξεις...Εάν δεν θέλεις κάτι "εξωτικό" υπάρχουν κι άλλοι. Εγώ συνήθως αγοράζω από εδώ που έχει λογικές τιμες για "κοινά" σώματα alder και ash http://www.bhefner.com/index.php?l=product_list&c=19 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 ο τεχνικος λεει απλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ,απιστευτες μπουρδες νταξ...μη συγχίζεσαι τώρα ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Συμφωνα με την επιστημονικη αποψη του τεχνικου,καμιά....σχεδον ολες οι στρατ που εχει βγαλει η 7ενδερ πρεπει να πανε στην ανακυκλωση ή στο τζακι,μιας και καμια τους δεν ειναι καλη στρατ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση